Dubbele facturering oplossen als u per ongeluk meerdere Norton-abonnementen heeft gekocht

Dit probleem kan optreden als u per ongeluk meer dan één Norton-product heeft aangeschaft of als uw Norton-abonnement automatisch is verlengd terwijl u ook ergens anders een Norton-product had aangeschaft.

Als u meer dan één Norton-abonnement op hetzelfde moment actief heeft, kunt u een daarvan delen met vrienden of familie, of contact opnemen met Klantenservice en ondersteuning om een terugbetaling aan te vragen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117954944
Besturingssysteem: windows,mac,android,ios