Dubbele facturering oplossen als u per ongeluk meerdere Norton-abonnementen heeft gekocht

Dit probleem kan optreden als u Norton per ongeluk meer dan eens heeft aangeschaft of uw Norton-abonnement automatisch is verlengd terwijl u Norton ook ergens anders had aangeschaft.

Als u meer dan één Norton-abonnement op hetzelfde moment actief heeft, kunt u een daarvan delen met vrienden of familie, of contact opnemen met Norton Support voor assistentie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117954944_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 18/07/2018