Automatische verlengingsservice van Norton inschakelen

U wordt geregistreerd voor de Automatische verlengingsservice wanneer u Norton bij de Norton Online Store aanschaft of wanneer u Norton voor het eerst instelt nadat u het heeft gekocht bij een winkel of een aan Symantec gelieerde website van derden. U kunt Automatische verlenging van Norton ook inschakelen door u aan te melden bij uw Norton-account of contact op te nemen met Norton Support.

Automatische verlengingsservice van Norton verifiëren en inschakelen

1. Meld u aan bij uw Norton-account om te controleren of de Automatische verlengingsservice van Norton is ingeschakeld.

2. Ga naar het tabblad Mijn abonnement. Als de schuifregelaar naast het Norton-product waarvoor u Automatisch verlengen wilt inschakelen op AAN staat, is Automatisch verlengen ingeschakeld voor uw product.

Zo niet, zet u de schuifregelaar op AAN. Klik op Akkoord en doorgaan. Controleer uw betaalmethode en klik op Automatische verlenging inschakelen.

Uw Norton-product wordt automatisch verlengd gedurende de volgende factureringscyclus.

U moet uw factureringsgegevens invoeren om de Automatische verlengingsservice van Norton in te schakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113802545
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/06/2019