Besturingssystemen die worden ondersteund door Norton-producten en -services

Als u Norton Computer Tune Up heeft gekocht en wilt gebruiken, leest u Een bestelde Norton Computer Tune Up gebruiken.

Voor installatie van uw aangeschafte product moet uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoen die in dit artikel worden vermeld. Selecteer uw Norton-product om meer te lezen over deze vereisten:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v110635648_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 30/05/2019