Verlengingsopties voor Norton AntiVirus, Norton Internet Security en Norton 360

In dit artikel worden vragen beantwoord over de verlengingsopties die huidige Norton AntiVirus-, Norton Internet Security- of Norton 360-klanten hebben na de release van de nieuwe Norton Security-pakketten.

Welke verlengingsopties heb ik?

• Als huidige klant van een Norton AntiVirus-, Norton Internet Security- of Norton 360-product kunt u uw abonnement momenteel vernieuwen, beveiligingupdates ontvangen en ondersteuning verkrijgen voor het product dat u gebruikt.

Als u momenteel bent geregistreerd voor de Automatische verlengingsservice, wordt de verlenging van uw huidige product tot nadere kennisgeving verlengd.

Tijdens het verlengingsproces kunt u de optie krijgen naar een ander product te upgraden. Kies de verlenging of het nieuwe product met de functies die het beste aan uw behoeften voldoen om de nieuwste beveiligingsupdates te blijven ontvangen gedurende uw abonnement.

Lees Norton-abonnement verlengen voor instructies om uw verlengingsopties weer te geven.

Kan ik Norton Security kopen?