Weergave van onjuist aantal abonnementsdagen in uw Norton-product verhelpen

Uw Norton-abonnement kan om veel verschillende reden een onjuist aantal abonnementsdagen weergeven. Enkele veel voorkomende scenario's zijn dat het gekochte product niet op uw apparaat is geïnstalleerd of dat het product niet is geactiveerd.

Voor China, Hongkong, Japan, Korea en Taiwan: uw abonnement gaat in op de dag van uw betaling als u iets koopt in een online winkel.

Als u geen verlenging of upgrade via de vervalkennisgeving heeft aangeschaft, worden de dagen van uw oude abonnement niet aan het nieuwe abonnement toegevoegd. Als uw Norton-bescherming bijvoorbeeld moet worden verlengd en u in de winkel of online een nieuw product koopt, worden de dagen van uw oude abonnement niet aan het nieuwe abonnement toegevoegd.

Wanneer u zich aanmeldt bij uw account en een bericht ziet waarin u wordt gevraagd een aankoop te bevestigen, leest u Bericht 'Bevestig uw bestelling'.

Als u meer hulp nodig heeft, neemt u contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Er zijn kosten in rekening gebracht voor automatische abonnementsverlenging, maar het aantal abonnementsdagen dat voor mijn product wordt weergegeven, is niet juist

Als u een kennisgeving over abonnementsverlenging heeft ontvangen of als er kosten in rekening worden gebracht voor een automatische abonnementsverlenging, leest u Meer informatie over uw abonnement met automatische verlenging.

Als de verlengingsdatum van uw abonnement onjuist is, zelfs nadat uw abonnement automatisch is verlengd, downloadt u uw Norton-product opnieuw.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer op het tabblad Mijn abonnement het product dat u wilt downloaden.

3. Klik op Downloaden.

4. Klik in het venster Aan de slag op Akkoord en downloaden.

Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

5. Als een beveiligingswaarschuwing of een ander bevestigingsvenster verschijnt, klikt u op Uitvoeren, OK, of Doorgaan.

Nadat het downloadprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd.

Mijn Norton-product geeft niet het juiste aantal abonnementsdagen weer

Als uw Norton-product een onjuist aantal resterende abonnementsdagen weergeeft, heeft u mogelijk niet het juiste aangeschafte Norton-product geïnstalleerd.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij uw account bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, klik dan op Een account aanmaken en voltooi het registratieproces.

3. Klik op Norton downloaden in het venster Aan de slag.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet is gekoppeld aan uw account, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren.

Typ uw productsleutel en klik op >. Volg de instructies op het scherm om het product te activeren.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

7. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Als uw abonnementsdatum nog steeds niet juist is, moet u uw product mogelijk handmatig activeren. Lees Uw Norton-abonnement activeren of verlengen voor meer informatie.

Mijn Norton-abonnement wordt weergegeven als verlopen of proefversie verlopen

Als de status van uw abonnement wordt weergegeven als verlopen, is het raadzaam het Norton-product opnieuw te activeren. Als het probleem zich blijft voordoen en u heeft een actief abonnement, downloadt u het Norton-product via uw account. U hoeft het product niet te verwijderen om deze actie uit te voeren.

Wanneer u e-mailberichten ontvangt waarin staat dat uw abonnement is verlopen, zelfs nadat u uw bescherming heeft verlengd en geïnstalleerd, is het bericht waarschijnlijk voor een ander abonnement bedoeld.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij uw account bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen Norton-account, klik dan op Een account aanmaken en voltooi het registratieproces.

3. Klik op Norton downloaden in het venster Aan de slag.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet is gekoppeld aan uw account, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren.

Typ uw productsleutel en klik op >. Volg de instructies op het scherm om het product te activeren.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

7. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Als uw abonnementsdatum nog steeds niet juist is, moet u uw product mogelijk handmatig activeren. Lees Uw Norton-abonnement activeren of verlengen voor meer informatie.

U kunt ook een bericht zien dat de proefversie is verlopen, ook al heeft u een actief abonnement waarvoor nog dagen resteren. U kunt dit probleem verhelpen door het product opnieuw te activeren.