De abonnementsdatum voor Norton is onjuist

Uw Norton-abonnement kan om veel verschillende reden een onjuist aantal abonnementsdagen weergeven. Enkele veelvoorkomende scenario's staan hieronder beschreven. Selecteer de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Als u geen verlenging of upgrade via de vervalkennisgeving heeft aangeschaft, worden de dagen van uw oude abonnement niet automatisch toegevoegd aan het nieuwe abonnement. Neem voor meer hulp contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100920013943EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 30/10/2019