Weergave van onjuist aantal abonnementsdagen in Norton verhelpen

Uw Norton-abonnement kan om veel verschillende reden een onjuist aantal abonnementsdagen weergeven. Enkele veel voorkomende scenario's zijn dat het gekochte product niet op uw apparaat is geïnstalleerd of dat het product niet is geactiveerd.

Voor China, Hongkong, Japan, Korea en Taiwan: uw abonnement gaat in op de dag van uw betaling als u iets koopt in een online winkel.

Als u geen verlenging of upgrade via de vervalkennisgeving heeft aangeschaft, worden de dagen van uw oude abonnement niet aan het nieuwe abonnement toegevoegd. Als uw Norton-bescherming bijvoorbeeld moet worden verlengd en u in de winkel of online een nieuw product koopt, worden de dagen van uw oude abonnement niet aan het nieuwe abonnement toegevoegd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100920013943EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 26/11/2020