Creditcardgegevens bijwerken

1. Meld u aan bij Norton om uw creditcardgegevens bij te werken.

Als u het wachtwoord van uw Norton-account niet meer weet, klikt u op Problemen met aanmelden? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

2. Typ onder Factuurgegevens de gegevens die u wilt bijwerken.

3. Klik op Opslaan.

Bericht 'Update voltooid' wordt weergegeven wanneer u de wijzigingen opslaat. Er wordt ook een e-mailbericht naar uw geregistreerde e-mailadres gestuurd ter bevestiging van de wijzigingen.

Land/regio niet vermeld bij het bewerken van de factuurgegevens

• De lijst met landen/regio's onder Factuurgegevens hangt af van het land dat/de regio die in het Norton-account is geselecteerd. Meestal wordt het land of de regio geselecteerd bij het aanmaken van de account.

Als het veld Land/Regio niet of onjuist in de account is ingesteld, corrigeer dan het adresveld van de persoonlijke gegevens.

Credit Card Updater

• Norton maakt net als vele andere e-commercebedrijven gebruik van veilige technologie voor het automatisch bijwerken van creditcardgegevens, zoals vervaldatums, rekeningnummers, opzegging van rekeningen, overstappen (van Visa naar MasterCard bijv.) en nog veel meer.

• Dit wordt routinematig gedaan en betreft het pingen van informatie die is verstrekt door de uitgevende bank en die aan de creditcard is gekoppeld volgens de standaard industriepraktijken.

Voordelen

• Verlaag overmatige hoeveelheden geweigerde autorisaties.

• Verlaag de kosten voor het handmatig bijwerken van betalingsgegevens.

• Reduceer onnodige interactie met klanten en het risico van serviceannulering.

• Minimaliseer de omgang van personeel met gevoelige betalingsgegevens.