Werk uw creditcardgegevens bij

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken door u aan te melden bij uw account.

Bezoek voor China, Japan, Korea, Hongkong en Taiwan uw Norton Online Store om uw creditcardgegevens bij te werken.

Wanneer uw abonnement moet worden verlengd en de creditcardgegevens in uw account zijn verouderd, ontvangt u een melding om uw creditcardgegevens bij te werken. U kunt uw creditcardgegevens ook bijwerken door op de melding te klikken.

Werk uw creditcardgegevens bij

1. Meld u aan bij uw account.

Als u het wachtwoord van uw account niet meer weet, klikt u op Wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

Lees De instellingen van uw account bijwerken om uw e-mailadres, wachtwoord en andere persoonlijke informatie bij te werken.

2. Voer afhankelijk van uw situatie een van de volgende handelingen uit op de pagina Factureringsgegevens :

• Als u de kaartgegevens al heeft opgeslagen, klikt u op het pictogram Bewerken naast uw kaart en werkt u de gegevens bij.

• Heeft u nog geen kaarten voor uw account opgeslagen, vul dan de vereiste informatie in.

3. Klik op Opslaan.

Bericht 'Update voltooid' wordt weergegeven wanneer u de wijzigingen opslaat. Er wordt ook een e-mailbericht naar uw geregistreerde e-mailadres gestuurd ter bevestiging van de wijzigingen.

Als u de creditcardgegevens van uw account niet kunt bijwerken, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Contact opnemen