Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen

Dit document bevat de stappen om de Automatische verlengingsservice van Norton voor uw product uit te schakelen of te annuleren om automatische facturering en verlenging in de toekomst te voorkomen. U moet deze stappen volgen als u een nieuw Norton-product heeft en de service wilt annuleren van een vorig product dat u niet meer gebruikt.

Als u de Automatische verlengingsservice op uw huidige product annuleert, moet u uw abonnement handmatig verlengen voordat het product vervalt. Als u dit niet doet kunt u uw Norton Protection kwijtraken.

Is de verlenging al in rekening gebracht en wilt u een terugbetaling ontvangen, neem dan contact op met een medewerker van Norton Support via Norton Support.

Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen

1. Meld u aan bij Norton.

2. Op het tabblad Mijn abonnement zet u de schuifregelaar op UIT bij het Norton-product waarvoor u automatische verlenging wilt uitschakelen.

3. Selecteer een reden in het keuzemenu op de pagina Automatische verlenging en klik op Doorgaan.

4. Klik op Uitschakelen.

De volgende keer dat uw product verloopt, wordt u via uw Norton-product gevraagd uw abonnement handmatig te verlengen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090818144126EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 29/10/2019