Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen

Dit document bevat de stappen om de Automatische verlengingsservice van Norton voor uw product uit te schakelen of te annuleren om automatische facturering en verlenging in de toekomst te voorkomen. U moet deze stappen volgen als u een nieuw Norton-product heeft en de service wilt annuleren van een vorig product dat u niet meer gebruikt.

Als u de Automatische verlengingsservice op uw huidige product annuleert, moet u uw abonnement handmatig verlengen voordat het product vervalt. Als u dit niet doet kunt u uw Norton Protection kwijtraken. Als de verlenging al in rekening is gebracht en u een terugbetaling wilt, lees dan Terugbetaling aanvragen voor automatische verlenging van Norton.

Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen

1. Meld u aan bij Norton.

2. Op het tabblad Mijn abonnement zet u de schuifregelaar op UIT bij het Norton-product waarvoor u automatische verlenging wilt uitschakelen.

3. Klik op Uitschakelen.

4. Selecteer op de pagina Automatische verlenging een optie uit het keuzemenu en klik op Uitschakelen.

5. De volgende keer dat uw product verloopt, wordt u via uw Norton-product gevraagd uw abonnement handmatig te verlengen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090818144126EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 25/07/2019