Uw Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren

Meld u aan bij uw account om Norton Apparaatbeveiliging op een ondersteunde pc, laptop, mobiele telefoon of tablet te installeren.

Heeft u Norton Apparaatbeveiliging in een winkel gekocht of een productcode die nog niet bij uw account is geregistreerd, lees dan Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht.

Heeft u het Norton-product verkregen via uw provider, lees dan Uw Norton-product van uw provider installeren.

Om uw Norton-bescherming te installeren, moet het besturingssysteem van uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoen. Lees Systeemvereisten voor het installeren en instellen van Norton-bescherming voor meer informatie over deze vereisten

Voor China, Japan en Korea geldt: als uw Norton-product niet bij uw account is geregistreerd, raadpleeg dan de bevestigingsmail van de aanschaf waarin de productsleutel en de downloadlink voor uw Norton-product staan vermeld. Volg de aanwijzingen op het scherm nadat de installatie is voltooid om een account te maken voor installatie op meer apparaten.

Norton Apparaatbeveiliging downloaden

1. Meld u aan bij uw account.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op Wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

3. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton.

Als u een installatie uitvoert op Windows 10 in S-modus, klikt u op Downloaden van Microsoft en volgt u de aanwijzingen om via de Microsoft Store te installeren.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

Als u een mobiel apparaat gebruikt, kiest u het abonnement dat u wilt downloaden en tikt u op Volgende.

Kies een van de opties afhankelijk van uw apparaat om Norton Apparaatbeveiliging te installeren: