Meer informatie over uw abonnement met automatische verlenging

Onze automatische verlenging van abonnementen is een gemakkelijke manier om uw apparaten en persoonlijke gegevens tegen cyberdreigingen te beschermen. U wordt automatisch elke maand of elk jaar gefactureerd, afhankelijk van uw selectie, zodat uw bescherming up-to-date en actief is zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verlenging.

Nadat u zich heeft geabonneerd, worden de kosten voor abonnementsverlenging in rekening gebracht via de factureringsmethode die u in uw account heeft opgeslagen tegen de dan geldende verlengingsprijs, totdat u annuleert. Voor we het bedrag in rekening brengen, sturen wij u een e-mail met de prijs, duur en gerelateerde gegevens, zodat u dit verwacht.

Wilt u een terugbetaling van uw abonnementskosten, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning. Houd er rekening mee dat u niet langer profiteert van de gemoedsrust die een abonnement biedt als u annuleert en een terugbetaling ontvangt.

Wat moet ik doen als er kosten in rekening zijn gebracht terwijl ik geen bescherming heb geïnstalleerd?

Als u de Norton-bescherming wilt gebruiken waarvoor u recentelijk kosten in rekening zijn gebracht, meld u dan bij uw account aan en download uw Norton-product voor apparaatbeveiliging. Lees Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging downloaden en installeren voor gedetailleerde stappen.

Wanneer heb ik me ingeschreven voor automatische verlenging van een abonnement?

U wordt geabonneerd op ons abonnement met automatische verlenging, wanneer:
  • U koopt een abonnement met automatische verlenging in onze Norton Online Store.

• U activeert een abonnement met automatische verlenging dat u in een winkel of op een website van een aan Norton gelieerde derde heeft gekocht.

Hoe weet ik of mijn abonnement automatisch wordt verlengd?

Om de abonnementsverlengingsstatus voor elke actieve bescherming te kennen, meldt u zich aan bij uw account en gaat u naar het tabblad Mijn Abonnementen. Voor sommige regio's kunt u de verlengingsstatus ook vinden op uw accountdashboard.
Als op uw creditcardafschrift een dergelijk bedrag staat, is de automatische abonnementsverlenging in rekening gebracht.

Hoe werk ik de gegevens van mijn betaalmethode bij?

U kunt de betalingsgegevens bijwerken vanuit uw account.
Klik in uw account op uw naam in de rechterbovenhoek en vervolgens op Mijn Abonnementen beheren. Klik op het tabblad Factureringsgegevens op het bewerkingspictogram om updates uit te voeren en klik op Opslaan.
U ontvangt een e-mailbericht op uw geregistreerde e-mailadres waarin de wijzigingen worden bevestigd.

Hoe kan ik overstappen op een abonnement met automatische verlenging?

U kunt automatische abonnementsverlenging inschakelen vanuit uw account. Klik in uw account op uw naam in de rechterbovenhoek en vervolgens op Mijn Abonnementen beheren. Klik naast de actieve bescherming op Abonnementsverlenging activeren.

Hoe annuleer ik mijn abonnement met automatische verlenging?

Meld u aan bij uw account en ga naar het tabblad Mijn abonnementen om te annuleren. We staan ook klaar om u te helpen via de chat.
Na de annulering wordt uw abonnement niet langer automatisch verlengd en loopt uw bescherming af op de laatste dag van uw betaalde termijn.
Wanneer uw abonnement is verlengd, heeft u mogelijk recht op terugbetaling van de jaarlijkse verlengingskosten, indien u deze binnen 60 dagen vanaf de factureringsdatum van de verlenging aanvraagt. Zie ons Terugbetalingsbeleid voor de algemene voorwaarden.
Opmerking voor Norton 360 met LifeLock of (oudere/zelfstandige) LifeLock-leden*:
Als u uw abonnement niet verlengt, komt u direct na annulering niet meer in aanmerking voor herstel en bescherming onder het Million Dollar Protection-pakket van LifeLock omdat u geen actief LifeLock-lidmaatschap heeft. Ter herinnering, het Million Dollar Protection-pakket††† van LifeLock biedt een vergoeding voor gestolen geld en dekking voor persoonlijke uitgaven tot de limieten van uw abonnement.
Het Million Dollar Protection-pakket biedt ook dekking voor advocaten en experts, indien nodig, tot $ 1 miljoen om u te helpen uw zaak op te lossen. Voordelen van de Master Policy worden verleend en gedekt door United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. voor leden in de staat NY). Beleid, voorwaarden en uitsluitingen vindt u op NortonLifeLock.com/legal.
Als uw identiteit na annulering wordt gestolen, heeft u geen van bovengenoemde voordelen. Verder worden alle lopende herstelpogingen stopgezet die momenteel door LifeLock voor u worden uitgevoerd. U ontvangt ook geen waarschuwingen meer, die u op de hoogte kunnen stellen van identiteitsdiefstal. Als u ervoor kiest om u in de toekomst opnieuw voor Norton-services te registreren, moet u daarnaast al uw gegevens opnieuw invoeren ter controle en nieuwe toestemmingen geven.
* LifeLock Bescherming tegen identiteitsdiefstal is niet in alle landen beschikbaar
††† Vergoeding en onkostenvergoeding, elk met een limiet van maximaal $ 1 miljoen voor LifeLock met Norton Benefit Essential, LifeLock met Norton Benefit Premier, Benefit Elite, Ultimate Plus, tot $ 100.000 voor Advantage, Senior en Ultimate, en tot $ 25.000 voor Standard, Basic, Select, Select voor Norton 360, Command Center, Minor, Junior en Benefit Junior. En tot $ 1 miljoen dekking voor advocaten en experts indien nodig, voor alle abonnementen. Voordelen van de Master Policy worden verleend en gedekt door United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. voor leden in de staat NY). Beleid, voorwaarden en uitsluitingen vindt u op: NortonLifeLock.com/legal.

Hoe worden de kosten voor abonnementsverlenging in rekening gebracht?

Nadat u zich heeft geabonneerd, worden de kosten voor abonnementsverlenging in rekening gebracht via de factureringsmethode die u in uw account heeft opgeslagen tegen de geldende verlengingsprijs (maandelijks of jaarlijks), totdat u annuleert.
Als uw abonnement jaarlijks wordt verlengd, sturen we u een e-mail (30 tot 45 dagen vóór verlenging) met de prijs, duur en gerelateerde gegevens zodat u dit verwacht.

Hoe vind ik het aankoopbewijs voor de kosten van mijn automatische abonnementsverlenging?

U kunt het aankoopbewijs voor de kosten van uw automatische abonnementsverlenging terugvinden in uw account. Klik in uw account op uw naam in de rechterbovenhoek en vervolgens op Mijn Abonnementen beheren. Klik op het tabblad Ordergeschiedenis op het Ordernummer om het aankoopbewijs te bekijken of af te drukken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20080417115558EN
Besturingssysteem: windows,mac,android,ios
Laatste wijziging: 06/11/2021