Uw gegevens beveiligen met Norton Cloudback-up

Het belang van back-ups van uw bestanden

Als back-ups bij uw abonnement zijn inbegrepen, kunt u belangrijke foto's en bestanden op een veilige online locatie opslaan. Sommige Norton-abonnementen worden geleverd met een bepaalde hoeveelheid gratis opslag en u kunt indien nodig extra opslag kopen.

Functies van Norton Cloudback-up zijn alleen beschikbaar op Windows en uw apparaat moet een internet- of data-abonnement hebben en ingeschakeld zijn om automatische en veilige cloudback-up voor uw pc's te garanderen. Hiermee kunt u belangrijke bestanden en documenten opslaan en beschermen tegen een defecte vaste schijf, diefstal van uw apparaten en zelfs ransomware.

Video: Activate Secure Cloud Backup

Video: Create and run Norton backup sets

Video: Restore files from a backup set

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v99958806
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 15/07/2020