Uw Norton Password Manager-kluis verwijderen

U kunt uw kluis vanuit de Norton Password Manager-browserextensie verwijderen. Wanneer u een safe verwijdert, worden alle Password Manager-gegevens die u in de safe heeft opgeslagen, permanent verwijderd. Als u denkt dat u uw safegegevens in de toekomst zult gebruiken, moet u uw safe niet verwijderen.

Selecteer een van de volgende opties om uw Norton Password Manager-safe te verwijderen;

Norton-browserextensie op Windows of Mac

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het weergegeven pop-upvenster op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op het pictogram voor de Norton Password Manager-extensie en vervolgens op Safe.

6. Klik in het Norton Password Manager-venster op het pictogram Instellingen om de pagina Instellingen te openen.
  7. Klik op Safe verwijderen.

8. Meld u aan bij uw account om als dit wordt gevraagd.

9. Klik op de pagina Safe verwijderen op Ja, safe verwijderen.

Video: Uw Password Manager-kluis permanent verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v91952916
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 23/03/2022