Configureren van Norton Backup lukt niet als gevolg van te weinig opslagruimte

NortonLifeLock biedt 25 GB cloudopslag voor elke Norton-sleutel. Uw product moet worden geactiveerd om de functie Cloudback-up te kunnen gebruiken. Wanneer u cloudback-up voor het eerst instelt, maakt Norton verbinding met uw Norton-account en wordt u gevraagd u aan te melden bij de account. Als uw poging om de cloudopslag te activeren mislukt, verschijnt het venster Installatie mislukt.

Voordat u cloudopslag activeert:

• Controleer of uw computer met internet is verbonden.

• Controleer of het product al bij een andere Norton-account is geregistreerd. Is dit het geval, klik dan op Opnieuw en meld u aan met de Norton-account waarbij het product is geregistreerd.

• Controleer hoeveel vrije ruimte u heeft in uw Veilige cloudopslag. Als u meer opslagruimte nodig heeft, kunt u aanvullende ruimte kopen.

U kunt de cloudopslag die aan u is toegewezen, via uw Norton-account over uw computers verdelen. Stel dat u Norton heeft geïnstalleerd op twee computers die u onder dezelfde Norton-account heeft geregistreerd. U kunt de opslagruimte tussen de twee computers delen. U gebruikt 10 GB cloudopslagruimte voor de eerste computer. Wanneer u de cloudopslag voor uw tweede computer met dezelfde Norton-account activeert, kan deze computer de resterende 15 GB ruimte gebruiken.

De hoeveelheid cloudopslagruimte verschilt en is afhankelijk van het product dat u gebruikt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73596013
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 06/01/2021