Bestanden of back-upsets vinden wanneer u deze probeert te herstellen vanuit de Veilige cloudopslag van Norton

Herstel de bestanden met Norton om de bestanden of back-upsets via de Veilige cloudopslag van Norton te openen.

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

Bestanden uit de Veilige cloudopslag herstellen

1. Start Norton.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster en klik vervolgens op Bestanden herstellen.

3. In het venster Bestanden herstellen klikt u onder Herstellen vanaf op Alles weergeven.

4. Klik op het pictogram Vernieuwen.

5. Onder Herstelbron selecteert u de back-upset die u wilt herstellen, Klik vervolgens op OK.

6. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

• Als u alle bestanden wilt herstellen, selecteert u onder Bestanden de optie Alle bestanden en categorieën herstellen.

• Wilt u specifieke bestanden herstellen, klik dan op Naar bestanden en mappen bladeren en selecteer de bestanden. Klik op OK.

7. Selecteer vervolgens onder Herstellen naar de locatie waarnaar u de bestanden wilt herstellen.

De bestanden worden standaard hersteld naar de oorspronkelijke locatie. Klik op Wijzigen om een andere locatie te kiezen.

8. In het venster Bestanden herstellen selecteert u onder Locatie herstellen de gewenste locatie. Klik vervolgens op OK.

Het kan even duren voordat de bestanden/mappen worden weergegeven. Dit is afhankelijk van de grootte van de back-upset. Wacht enkele minuten tot ze verschijnen, en herstel ze.

9. Klik op Bestanden herstellen.

10. Volg de aanwijzingen op het scherm om de back-upsets te herstellen.

Als u het bestand niet kunt downloaden, herstelt u de bestanden vanuit uw Norton-account.

De bestanden herstellen uit uw Norton-account

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik bovenin het venster op Back-up.

3. Selecteer onder Uw totale back-up de back-up waarvan u wilt downloaden.

4. Navigeer door de mappen en klik op het bestand dat u wilt herstellen.

U kunt slechts één bestand tegelijk herstellen.