Activeer back-up in de cloud om uw foto's en belangrijke bestanden te beschermen

Wist u dit? Veel abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

Klik hier om het programma te downloaden.

Back-ups in de cloud helpen uw gegevens te beschermen als u het slachtoffer wordt van ransomware of malware, of als u met onherstelbare hardwareproblemen te maken krijgt. Als uw Norton-abonnement backup in de cloud omvat, krijgt u gratis cloudopslag en de optie om indien nodig meer opslagruimte te kopen. Met Norton kunt u uw back-upbestanden ook opslaan naar uw eigen apparaat voor lokale opslag.

U moet Norton Backup activeren voordat u uw eerste back-up uitvoert.

Als u online back-up wilt gebruiken, moet u de optie Beperken van netwerkgebruik in het venster Firewallinstellingen instellen op Geen limiet.

Ga voor meer informatie naar Het internetgebruik van uw Norton-product definiëren.

Back-up in de cloud van Norton activeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Back-up en vervolgens op Nu instellen.

3. Klik op het tabblad Waar op Gratis activeren.

4. Voer de gegevens van uw Norton-account in wanneer u daarom wordt gevraagd en klik op Aanmelden.

5. Klik op Instellingen opslaan en vervolgens op Sluiten.

Video: Online Backup activeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958554_ns_backup_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/01/2019