Activeer Norton Cloudback-up om uw foto's en belangrijke bestanden te beschermen

Wist u dit? Veel abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

Meer informatie

Back-ups helpen uw gegevens te beschermen als u het slachtoffer wordt van ransomware of malware, of als u met onherstelbare hardwareproblemen te maken krijgt. Als uw abonnement Norton Backup omvat, krijgt u gratis cloudopslag en de optie om indien nodig meer opslagruimte te kopen. U kunt ook een back-up van uw bestanden opslaan naar uw eigen lokale opslagapparaat.

U moet Norton Backup activeren voordat u uw eerste back-up uitvoert.

Als u online back-up wilt gebruiken, moet u de optie Beperken van netwerkgebruik in het venster Firewallinstellingen instellen op Geen limiet.

Ga voor meer informatie naar Het internetgebruik van uw Norton-product definiëren.

Back-up in de cloud van Norton activeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Back-up en vervolgens op Nu instellen.

3. Klik op Instellingen opslaan en vervolgens op Sluiten.

Video: Online Backup activeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958554
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/07/2019