Norton Cloudback-up activeren

Norton Cloudback-up is alleen beschikbaar op Windows.

Als uw abonnement Cloudback-up omvat, krijgt u gratis cloudopslag als onderdeel van uw abonnement. Zie De apparaten in en licenties van uw Norton-account weergeven om te controleren of Cloudback-up bij uw abonnement is inbegrepen.

Back-ups helpen uw gegevens te beschermen als u het slachtoffer wordt van ransomware of malware, of als u met onherstelbare hardwareproblemen te maken krijgt. Met Cloudback-up kunt u een back-up maken van de bestanden op uw Windows-apparaten naar een veilige cloudopslagruimte. De veilige cloudopslag verschilt van de locatie, waarop u normaal gesproken bestanden in uw pc opslaat. Calamiteiten die uw computer beschadigen of vernietigen, vormen geen bedreiging voor uw back-ups omdat deze op een andere locatie worden opgeslagen. U kunt de bestanden op elk moment op hun oorspronkelijke locatie terugzetten of ze naar elk apparaat downloaden.

STAP 1

Norton-apparaatbeveiliging installeren in Windows

Als de Norton-apparaatbeveiliging al is geïnstalleerd, gaat u naar stap 2.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Typ uw e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Als u het wachtwoord van uw Norton-account niet meer weet, klikt u op Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

3. Klik op Downloaden op de portal Mijn Norton.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

5. Zodra de download is voltooid, voert u het installatieprogramma via uw browser uit, drukt u de toetsen Ctrl + J in om het venster Downloads in uw browser te openen, en dubbelklikt u op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

7. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Ga naar stap 2 nadat u Norton-apparaatbeveiliging heeft geïnstalleerd.

STAP 2

Norton Cloudback-up activeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Back-upsets.

3. Klik in het venster Back-upinstellingen op het tabblad Waar.

4. Klik onder Veilige cloudopslag op de koppeling Gratis activeren.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden wanneer u gevraagd wordt zich aan te melden.

Nadat u uw cloudback-up heeft geactiveerd, kunt u uw back-upset maken en beginnen met de back-up van uw bestanden naar de veilige cloudopslag. Zie Aan de slag met Norton Cloudback-up voor meer informatie.

De cloudopslagruimte verschilt op basis van het abonnement dat u heeft.

Video: How to activate your Norton Cloud Backup

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958554
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/02/2021