Norton Cloudback-up activeren op Windows

Norton Cloudback-up is alleen beschikbaar op Windows.

Als uw abonnement Cloudback-up omvat, krijgt u gratis cloudopslag als onderdeel van uw abonnement. Zie De apparaten in en licenties van uw Norton-account weergeven om te controleren of Cloudback-up bij uw abonnement is inbegrepen

Back-ups helpen uw gegevens te beschermen als u het slachtoffer wordt van ransomware of malware, of als u met onherstelbare hardwareproblemen te maken krijgt. Met Cloudback-up kunt u een back-up maken van de bestanden op uw Windows-apparaten naar een veilige cloudopslagruimte. De veilige cloudopslag verschilt van de locatie waarop u normaal gesproken bestanden op uw pc opslaat. Calamiteiten die uw computer beschadigen of vernietigen, vormen geen bedreiging voor uw back-ups omdat deze op een andere locatie worden opgeslagen. U kunt de bestanden op elk moment op hun oorspronkelijke locatie terugzetten of ze naar elk apparaat downloaden.

Zorg ervoor dat uw Norton-product voor apparaatbeveiliging op uw Windows-computer is geïnstalleerd, voordat u Cloudback-up activeert. Lees Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging downloaden en installeren om uw Norton-product te installeren.

Norton Cloudback-up activeren

1. Open het Norton-product voor apparaatbeveiliging op uw Windows-apparaat.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Back-upsets.

3. Klik in het venster Back-upinstellingen op het tabblad Waar.

4. Klik onder Veilige cloudopslag op de koppeling Gratis activeren.

5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden wanneer u gevraagd wordt zich aan te melden.

Het is mogelijk dat u vanwege een onderbreking van de back-endservice of serveronderhoud uw Cloudback-up niet kunt activeren. Wacht in dat geval enige tijd voordat u dit opnieuw probeert te activeren. Kijk op de pagina Servicestatus van Norton om te zien of er een onderbreking van de service is.

Nadat u uw cloudback-up heeft geactiveerd, kunt u uw back-upset maken en beginnen met de back-up van uw bestanden naar de veilige cloudopslag. Zie Aan de slag met Norton Cloudback-up voor meer informatie.

De cloudopslagruimte verschilt op basis van het abonnement dat u heeft.

Videokaart: Norton Cloudback-up activeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958554
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/02/2022