Foto's, muziek of andere belangrijke bestanden herstellen uit Norton-back-upsets

U kunt uw Norton Back-upgegevens gemakkelijk herstellen als u het slachtoffer wordt van ransomware of andere malware, of als u met onherstelbare hardwareproblemen te maken krijgt. U kunt volledige back-upsets of specifieke bestanden in een back-upset herstellen. U kunt ook bepalen waar de back-upbestanden moeten worden hersteld.

Norton-back-upbestanden of volledige back-upsets herstellen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Bestanden herstellen.

3. In het venster Bestanden herstellen klikt u onder Herstellen vanaf op Alles weergeven.

Klik op een back-upset en klik vervolgens op OK.

4. In het venster Bestanden herstellen onder Bestanden klikt u op Naar bestanden en mappen bladeren.

Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik op OK.

5. In het venster Bestanden herstellen klikt u onder Herstellen naar op Oorspronkelijke locatie.

Klik op Locatie wijzigen en volg de instructies als u niet naar de oorspronkelijke locatie wilt herstellen.

6. Klik op Bestanden herstellen en vervolgens op Sluiten.

Video: Hoe herstel ik bestanden uit een back-upset?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958542_ns_backup_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 17/01/2019