Foto's, muziek of andere belangrijke bestanden herstellen uit Norton-back-upsets

U kunt uw Norton Back-upgegevens gemakkelijk herstellen als u het slachtoffer wordt van ransomware of andere malware, of als u met onherstelbare hardwareproblemen te maken krijgt. U kunt volledige back-upsets of specifieke bestanden in een back-upset herstellen. U kunt ook bepalen waar de back-upbestanden moeten worden hersteld.

Herstel wordt uitgevoerd volgens de geconfigureerde back-upset. Als u naar een nieuw apparaat herstelt, kunt u niet verwachten dat Norton uw bestanden herstelt volgens de gewenste mapstructuur van uw oude apparaat.

Norton-back-upbestanden of volledige back-upsets herstellen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Bestanden herstellen.

3. In het venster Bestanden herstellen klikt u onder Herstellen vanaf op Alles weergeven.

Klik op een back-upset en klik vervolgens op OK.

4. In het venster Bestanden herstellen onder Bestanden klikt u op Naar bestanden en mappen bladeren.

Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik op OK.

5. In het venster Bestanden herstellen klikt u onder Herstellen naar op Oorspronkelijke locatie.

Klik op Wijzigen en volg de instructies als u niet naar de oorspronkelijke locatie wilt herstellen.

6. Klik op Bestanden herstellen en vervolgens op Sluiten.

Bestanden downloaden van Cloudback-up

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de pagina Mijn Norton en op de tegel Cloudback-up op Back-upsets weergeven.

3. Selecteer de back-upset met het bestand dat u wilt downloaden.

4. Navigeer naar het bestand dat u wilt downloaden.

Als u weet wat de bestandsnaam is, kunt u de zoekfunctie gebruiken om het bestand te zoeken.

Gebruik de optie Filter om foto's en documenten uit te filteren.

5. Beweeg de muisaanwijzer over de bestandsnaam en klik op Downloaden.

Video: Hoe herstel ik mijn bestanden uit een back-upset?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v6958542