Ontbrekende bestanden of back-upsets zoeken wanneer deze vanaf een lokaal opslagmedium worden hersteld met Norton

Volg de instructies om de bestanden te herstellen, afhankelijk van uw Back-updoel.

• Gebruik Autorun Restore van Norton om bestanden te herstellen als u deze vanaf een optische schijf wilt herstellen.

• Gebruik het hulpprogramma Mobiel herstel om bestanden te herstellen als u deze vanaf een intern of extern station wilt herstellen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v59650017_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/06/2019