Verzoek om terugbetaling van de jaarlijkse verlengingskosten

De meeste van onze diensten worden aangeboden als abonnementen met automatische verlenging om onze klanten te helpen voorkomen dat hun service komt te vervallen. Met een abonnement met automatische verlenging heeft u voortdurend toegang tot uw service zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervaldata.

Als er kosten in rekening zijn gebracht voor de jaarlijkse verlenging van uw abonnement en u wilt een terugbetaling, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.
Lees het Annulerings- en terugbetalingsbeleid van Norton voor meer informatie over ons terugbetalingsbeleid.