Uw Norton-account herstellen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kunt u deze ophalen en een nieuw wachtwoord voor uw account instellen.

Als u geen toegang tot uw oude e-mailadres heeft of de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet heeft ontvangen, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

De gebruikersnaam ophalen die u voor de aanmelding gebruikt

1. Ga naar de pagina Aanmelden.

2. Klik op Gebruikersnaam vergeten?-link.

3. Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt voor uw aankoop of het maken van uw account.

Het wachtwoord van uw account opnieuw instellen

1. Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.

2. Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt voor uw aankoop of het maken van uw account.

3. Klik op Doorgaan.

Als er een account met dat e-mailadres is, stuurt Norton u een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet binnen een paar minuten bij u is aangekomen, controleer dan uw map met spam- of ongewenste berichten. De e-mails voor wachtwoordherstel van Norton bevatten de volgende gegevens:

• Van: no-reply@login.norton.com

• Onderwerp: Uw NortonLifeLock-wachtwoord opnieuw instellen

4. Open de e-mail en klik op de knop Wachtwoord opnieuw instellen.

Als uw e-mailaccount niet actief is, neem dan contact met ons op via Klantenservice en ondersteuning.

5. Typ een nieuw wachtwoord voor uw account in en werk het bij.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v55260946
Besturingssysteem: Windows, Mac
Laatste wijziging: 19/01/2022