Beperken van netwerkgebruik in- of uitschakelen

U kunt beleidsregels instellen om het internetgebruik van Norton te beperken. Als u het internetgebruik van uw Norton-product niet wilt beperken, kunt u Beperken van netwerkgebruik uitschakelen.

Als u vindt dat Norton te veel netwerkbandbreedte gebruikt, kunt u Beperken van netwerkgebruik inschakelen. Vervolgens kunt u beleidsregels instellen om het internetgebruik van Norton te beperken. Norton maakt verbinding met internet op basis van het beleid dat u instelt in het venster Beperken van netwerkgebruik. Beperken van netwerkgebruik is standaard ingeschakeld.

Beperken van netwerkgebruik in- of uitschakelen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall.

Klik op Netwerk als u Norton AntiVirus heeft.

4. Zet op het tabblad Algemene instellingen in de rij Beperken van netwerkgebruik de Aan/Uit -schakelaar op Uit of Aan.

5. Klik in het venster Instellingen op Toepassen en klik vervolgens op Sluiten.