De apparaten in en licenties van uw Norton-account weergeven

U kunt de producten waarop u zich heeft geabonneerd en de functies in uw abonnement vinden door u aan te melden bij uw Norton-account. In uw account kunt u zien op welke apparaten u uw bescherming heeft geïnstalleerd, de beveiligingsstatus van hiervan en nog veel meer.

Uw licenties weergeven

1. Meld u aan bij uw account.

Op de pagina Mijn Norton ziet u al uw abonnementen, plus de functies waarop u recht heeft.

2. Afhankelijk van uw abonnement kunt u een van de volgende functies waar u recht op heeft, bekijken of instellen:

• Apparaatbeveiliging

• Bescherming tegen identiteitsdiefstal

• Kredietscore en -rapport

• Dark Web Monitoring

• Secure VPN

• Toezicht op privacy

• Cloudback-up

• Wachtwoordbeheer

• Ouderlijk toezicht

• Screen Care

• Ultimate Help Desk

• Utilities Premium

• Computer Tune Up

De apparaten in uw Norton-account weergeven

Wanneer u de licentie van een apparaat heeft verwijderd, wordt dit niet weergegeven op de pagina Apparaatbeveiliging.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Op de pagina Apparaatbeveiliging ziet u alle apparaten waarop u uw bescherming heeft geïnstalleerd.

3. Als u het apparaat niet ziet, klikt u op de link Geschiedenis onderaan de apparaatlijst om uw oude inactieve apparaten weer te geven.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370989
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/05/2021