Andere producten

Back-upset en -bestanden uit Norton Backup verwijderen

U kunt een back-upset verwijderen als u deze niet meer nodig heeft. Wanneer slechts één back-upset beschikbaar is, kunt u deze niet verwijderen. U kunt echter een nieuwe back-upset maken voordat u de oude back-upset verwijdert.

Wanneer een back-upset wordt verwijderd, worden de back-updetails van de bestanden in de verwijderde back-upset ook gewijzigd. Zo worden de pictogramoverlays en het tabblad Back-up in de bestandseigenschappen van het bestand niet langer weergegeven.

Het is vooral nuttig een back-upset te verwijderen, als u ruimte vrij wilt maken in uw Veilige cloudopslag.

Als u een back-upset uit uw online back-up wilt verwijderen, moet u de optie Beperken van netwerkgebruik in het venster Firewallinstellingen instellen op Geen limiet.

Ga voor meer informatie naar Het internetgebruik van uw Norton-product definiëren

Video: Een back-upset en de bestanden waarvan u een back-up heeft gemaakt, verwijderen

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19828921
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 21/06/2019