App voor Norton-apparaatbeveiliging van Microsoft Store installeren

Volg deze instructies voor uw apparaten op basis van Windows 11/10 in S-modus of Windows 11/10 ARM om de Norton Security Protection-app of Norton Security On-the-Go-app vanuit de Microsoft Store te downloaden en te installeren.

Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS.

STAP 1

De Norton Security Protection-app downloaden

1. Meld u aan bij uw account vanaf uw apparaat met Windows 11/10 in S-modus of Windows 11/10 ARM.

2. Klik op de weergegeven pagina op Get it from Microsoft.

3. Klik op de Microsoft Store-pagina voor Norton-bescherming op Downloaden en installeer de app.

U kunt ook de Microsoft Store-app op uw apparaat openen en zoeken naar Norton Security Protection 1.

Als u Norton Security On-the-Go wilt installeren, opent u de Microsoft Store-app op uw apparaat en zoekt u naar Norton Security On-the-Go 2.

1De Norton Security Protection-app van de Microsoft Store is alleen direct beschikbaar in de VS, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Australië en Nieuw-Zeeland.

2De Norton Security On-the-Go-app van de Microsoft Store is alleen beschikbaar in de VS.

STAP 2

De Norton Apparaatbeveiliging-app activeren

Afhankelijk van uw abonnement selecteert u een van de volgende opties:

Ik heb een actief abonnement

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in de welkomstpagina op Ik heb al een abonnement.

3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden wanneer u gevraagd wordt zich aan te melden.

4. Volg de instructies op het scherm.

Ik wil Norton proberen

U kunt een proefversie van 7 dagen van Norton Security Protection en Norton Security On-the-Go downloaden.
  • Als u Norton Security Protection heeft gedownload, vereist de gratis proefversie de activering van een maandabonnement.

• Als u Norton Security On-the-Go heeft gedownload, vereist de gratis proefversie de activering van een jaarabonnement.

De kosten voor het abonnement worden na afloop van uw proefperiode in rekening gebracht. U kunt Automatische verlenging op elk moment tijdens de proefperiode uitschakelen via de Microsoft Store.

Gratis proefversie activeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

2. Klik in het welkomstvenster op Start uw gratis proefversie.

3. Voer uw betaalgegevens in als u door Microsoft Store om betaling wordt gevraagd.

Als u niet wordt gevraagd een betaling uit te voeren, moet u een abonnement kopen na afloop van uw proefperiode.

4. Volg de instructies op het scherm.

De duur van de proefperiode kan per regio verschillen.