Onjuiste status voor wifi- of mobiele gegevensverbinding oplossen wanneer Norton 360 voor iOS actief is met Internetbescherming ingeschakeld

Wanneer u uw iOS-apparaat met een VPN verbindt, herkent het mogelijk de netwerkstatusverandering van wifi naar mobiele gegevens of andersom niet in het meldingsgebied. Dit probleem doet zich soms voor op iOS, meestal met een VPN-verbinding, en is niet beperkt tot Norton 360 voor iOS.

Als u nog de oudere versie van de Norton Mobile Security-app gebruikt, raden we u aan naar de nieuwe Norton 360-app te updaten om steeds de laatste updates voor uw bescherming te ontvangen. Lees voor meer informatie over het updaten van de Norton Mobile Security-app naar Norton 360:Norton Mobile Security naar de nieuwste versie updaten.

Schakel Vliegtuigmodus in en uit op uw iOS-apparaat om dit probleem te verhelpen.

Vliegtuigmodus in- en uitschakelen

1. Veeg omhoog vanaf de onderkant van uw apparaatscherm om het Bedieningspaneel weer te geven.

Op iPhone X of nieuwer of iPad met iOS 12 of hoger veegt u omlaag vanuit de rechterbovenhoek van het scherm om het Bedieningspaneel weer te geven.

2. Tik in het Bedieningspaneel op het vliegtuigpictogram om Vliegtuigmodus in te schakelen.

3. Wacht ten minste 10 seconden en tik opnieuw op het vliegtuigpictogram om Vliegtuigmodus uit te schakelen.