Bericht: 'Kan niet uitvoeren vanwege onderhoudswerkzaamheden aan uw online back-upaccount'

Dit probleem kan zich voordoen als u niet naar de laatste versie van Norton heeft bijgewerkt.

Het versienummer van Norton vinden

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik rechtsboven in het hoofdvenster van het Norton-product op Help.

3. In het venster Helpcentrum onder Algemene informatie klikt u op Info.

Noteer het versienummer. Het wordt in de volgende indeling weergegeven: 22.x.x.xx

Volg de toepasselijke stappen voor uw productversie:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121026853
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/07/2019