Uw abonnement met automatische verlenging activeren

U heeft een abonnement met automatische verlenging wanneer u een aankoop doet op Norton.com, of wanneer u uw product of service voor het eerst configureert nadat u het heeft gekocht bij een winkel of op een aan NortonLifeLock gelieerde online website van derden. U kunt uw abonnement met automatische verlenging ook activeren door u aan te melden bij uw account of contact op te nemen met de Klantenservice.

Uw abonnement met automatische verlenging verifiëren en activeren

1. Meld u aan bij uw account om te controleren of abonnementsverlenging is geactiveerd.

2. Klik op het tabblad Mijn abonnementen naast het product of de server waarvoor u abonnementsverlenging wilt activeren op Abonnementsverlenging activeren.

Uw product of service wordt automatisch verlengd gedurende de volgende factureringscyclus.

U moet uw factuurgegevens invullen om uw abonnement met automatische verlenging te activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113802545
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/01/2021