Bericht: 'U heeft uw online opslag volledig gebruikt. Voeg meer opslagruimte toe'

Deze stappen zijn voor de huidige versie van Norton. Als u een oudere versie heeft of niet weet welke versie u heeft, gaat u naar Norton Update Center.

Norton controleert uw opslagruimte voor back-ups en geeft aan wanneer u meer ruimte nodig heeft. Verwijder een back-upset die u niet meer nodig heeft om uw opslagruimte te vergroten.

Een back-upset verwijderen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up en klik vervolgens op Back-upsets.

3. Selecteer de back-upset die u wilt verwijderen in de vervolgkeuzelijst Naam van back-upset op het tabblad Overzicht.

4. Klik op Back-upset verwijderen onder Dingen die u kunt doen.

5. Selecteer de optie Back-upset verwijderen in het venster Back-upset verwijderen.

6. Klik op Ja in het bevestigingsvenster.

Als wordt aangegeven dat u geen online opslagruimte meer heeft, kunt u de volgende stappen uitvoeren om extra opslagruimte te kopen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100415165322EN
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/06/2019