Verzoek om terugbetaling voor de aankoop van uw Norton-product

Lees Annulerings- en terugbetalingsbeleid van Norton om te kijken of u in aanmerking komt voor terugbetaling.

Verzoek tot terugbetaling voor Norton-abonnement gekocht in Norton Online Store

Neem hier of via de live chat (niet in alle landen beschikbaar) contact met ons op voor terugbetaling van een abonnement dat u in de Norton Online Store heeft gekocht.

Restitutieverzoek voor Norton-abonnement gekocht in een winkel

Wanneer u niet alle vereiste items verstrekt, kan uw restitutieaanvraag worden geweigerd.

1. Download het formulier, druk het af en vul het in.
    De verwerking van uw restitutieverzoek kan zes weken duren.

2. Maak een fotokopie of druk een foto af van het label met de abonnementssleutel waarmee uw abonnement is geactiveerd.

• Dit is vereist om uw aankoop te valideren en te voorkomen dat het abonnement na de terugbetaling wordt gebruikt.

• Voor de meeste abonnementen is dit een sleutel van 25 tekens die op een kaart of cd-hoes in het gekochte pakket staat.

3. Maak een fotokopie of druk een foto af van het originele aankoopbewijs voor het abonnement met daarop de aankoopdatum en betaalde prijs.

4. Stuur het ingevulde en ondertekende formulier, een kopie van het label met de abonnementssleutel en een kopie van het aankoopbewijs naar het adres dat op het formulier staat. Informatie over de verzending vindt u op het formulier.

De documenten die u indient niet aan elkaar bevestigen met nietjes of plakband.

Belangrijk

In overeenstemming met de licentie- en serviceovereenkomst kan de software, nadat u uw terugbetaling heeft ontvangen, automatisch worden gedeactiveerd en niet-operationeel worden om verder gebruik te voorkomen. U moet alle kopieën van de software verwijderen voor het abonnement dat u retourneert.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100111150039EN