Een back-up plannen in Norton Online Backup

Een back-up plannen

1. Meld u aan bij de Norton Online Backup-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik naast de back-upset waarvoor u een back-up wilt plannen, op Instellingen.

3. Selecteer op het tabblad Wanneer, naast Planning uitvoeren, Gepland.

Norton Online Backup wordt standaard gepland om automatisch te worden uitgevoerd.

4. Selecteer Dagelijks, Wekelijks of Maandelijks in het vervolgkeuzemenu om de automatische planning te wijzigen.

5. Selecteer naast Welke dag in het vervolgkeuzemenu de dag of datum waarop de back-up moet worden gestart.

Als u de tijdzone wilt wijzigen, selecteert u de zone in het vervolgkeuzemenu Tijdzone.

6. Klik op Opslaan en vervolgens op Sluiten.