Back-upbestanden beheren op Norton Backup Drive

Norton geeft de Norton Backup Drive weer in Windows Verkenner nadat u een back-up heeft geconfigureerd. Norton Backup Drive bevat een lijst met back-updoelen waar de back-ups van uw bestanden staan. Elke back-upbestemming bevat de back-upsets waarvoor de back-upbestemming is geconfigureerd.

U kunt de Norton Backup Drive gebruiken om bestanden te bekijken waarvan een back-up is gemaakt. U kunt de Norton Backup Drive bekijken nadat u de back-up heeft geconfigureerd.

Als u van uw bestanden een back-up heeft gemaakt op een media-apparaat, moet het apparaat zijn aangesloten op uw pc en zijn ingeschakeld. Vervolgens kunt u de bestanden op de Norton Backup Drive bekijken.

Als u in Veilige cloudopslag een back-up van uw bestanden heeft gemaakt, moet u met internet zijn verbonden. Ook moet u bij account zijn aangemeld om de bestanden op de Norton Backup Drive te kunnen weergeven.

U kunt ook een voorbeeld weergeven van de bestanden waarvan u een back-up heeft gemaakt op de Norton Backup Drive. U geeft het voorbeeld weer door met de rechtermuisknop op een bestand op de Norton Backup Drive te klikken en Voorbeeld te selecteren in het keuzemenu.

Als u de bestanden in uw cloudback-up wilt weergeven, moet u de optie Beperken van netwerkgebruik in het venster Firewallinstellingen op Geen limiet instellen.

Het internetgebruik van uw Norton-product definiëren

Back-upbestanden bekijken op de Norton Backup Drive

1. Klik in Windows Verkenner op Norton Backup Drive.

2. Selecteer het back-updoel en navigeer naar de back-upset met de bestanden waarvan een back-up is gemaakt.

Een bestand in een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

1. Klik in Windows Verkenner op Norton Backup Drive.

2. Selecteer de back-upbestemming en navigeer naar de bestemming van de back-upset met het bestand waarvan een back-up is gemaakt.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik met de rechtermuisknop om de bestanden te selecteren die moeten worden hersteld in Norton Backup Drive, en klik vervolgens op Herstellen. De bestanden worden hersteld naar de oorspronkelijke locatie door de bestaande bestanden te overschrijven.

• Klik met de rechtermuisknop om de bestanden te selecteren die moeten worden hersteld op de Norton Backup Drive, en klik vervolgens op Herstellen. U kunt de bestanden herstellen naar de Oorspronkelijke locatie of naar een Nieuwe locatie.

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive verwijderen

1. Klik in Windows Verkenner op Norton Backup Drive.

2. Selecteer de back-upbestemming en navigeer naar de bestemming van de back-upset met het bestand waarvan een back-up is gemaakt.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik met de rechtermuisknop om de bestanden te selecteren die moeten worden verwijderd, en klik vervolgens op Verwijderen.

• Selecteer het bestand en klik op Verwijderen.