Uw bescherming updaten naar de nieuwste versie

Met een update naar de nieuwste versie kunnen vele problemen met oudere versies worden verholpen en de update kan u het volgende bieden:

• Toonaangevende beveiliging die u niet langzamer maakt
  • Bescherming van uw pc en identiteit tegen nieuwe typen internetbedreigingen
  • Actuele virusbescherming

Uw Norton-product wordt standaard automatisch geüpdatet, mist uw apparaat is ingeschakeld en is verbonden met internet.

Productupdates en beschermingsupdates

Een productupdate verschilt van een beschermingsupdate (geleverd via LiveUpdate).
De belangrijkste verschillen zijn:

• Met een productupdate kunt u een nieuwe versie van het gehele product downloaden en installeren.
  • Beschermingsupdates zijn de bestanden waarmee uw Norton-product up-to-date kan worden gehouden met de nieuwste technologie voor het tegengaan van bedreigingen.

Uw Norton-bescherming updaten

U kunt Norton kosteloos naar de nieuwste versie updaten als u een actief abonnement heeft. In de meeste gevallen is dit niet nodig, omdat uw Norton-product automatisch naar de nieuwste versie wordt bijgewerkt.

Windows: LiveUpdate zorgt ervoor dat altijd de recentste programma-updates zijn geïnstalleerd. U kunt echter naar het Norton Update Center gaan en controleren of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Android en iOS: als u een mobiel apparaat gebruikt, moet u in de Play Store of App Store controleren op beschikbare updates voor de app. Lees voor gedetailleerde stappen De mobiele Norton 360-app updaten naar de nieuwste versie.

Mac: u kunt alleen upgraden als er een nieuwe versie van Norton-apparaatbeveiliging beschikbaar is. U kunt LiveUpdate echter op elk gewenst moment uitvoeren om de nieuwste bedreigingsdefinities en kleine toepassingsverbeteringen te krijgen. Lees voor gedetailleerde instructies Upgrade naar de nieuwste Norton-versie om uw Mac beter te beschermen.

Updaten via uw account

1. Meld u aan bij uw account.
    Als u het wachtwoord van uw account niet meer weet, klikt u op Wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.
  2. Selecteer het apparaat op de pagina Apparaatbeveiliging en klik op Updaten naast de bescherming die u wilt updaten.
    Als de nieuwste versie al is geïnstalleerd, wordt de updateoptie niet weergegeven.

Updaten via het Norton Update Center

U kunt uw product ook updaten door de onderstaande stappen te volgen:

Van toepassing voor Windows, Android en iOS.

1. Ga naar Norton Update Center.
  2. Klik op Nu updaten.
    Als de download niet automatisch van start gaat, kunt u het programma handmatig downloaden.
  3. Klik in het venster Bestand downloaden - Beveiligingswaarschuwing op Uitvoeren.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Tips en best practices

• Als u een oudere versie van het Norton-product gebruikt, is het raadzaam deze naar de nieuwste versie te upgraden.
  • Als u de bescherming probeert te downloaden via uw provider, gaat u terug naar de website van de provider en volgt u de instructies voor het downloaden van de nieuwste versie van het product.
  • Wanneer u uw product naar de nieuwste versie updatet, blijft uw abonnementsstatus hetzelfde. Stel bijvoorbeeld dat uw abonnement voor de huidige versie van uw Norton-product nog 200 dagen geldig is en dat u een update uitvoert naar de nieuwste versie, dan is uw abonnement nog tot 200 dagen na de upgrade geldig.