Andere producten

Systeemvereisten om Norton-bescherming te installeren en te configureren

Uw apparaat moet aan deze minimale vereisten voldoen.

Chromebook, Amazon-apparaten (Kindle/Fire), en Huawei-apparaten worden niet ondersteund. Heeft u geen compatibel apparaat om uw bescherming te installeren, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning voor de volgende stappen en terugbetalingsopties.

Norton Secure VPN/Secure VPN is niet meer beschikbaar voor gebruik in India als gevolg van overheidsregels voor het registreren en opslaan van gebruikersgegevens. U kunt uw product/abonnement echter nog wel buiten India gebruiken.

Onze klantondersteuning zou hetzelfde bericht sturen en kan u niet helpen of dit probleem oplossen wanneer u contact opneemt met onze ondersteuning.

Norton Apparaatbeveiliging (inclusief Mobile Security)

Met Norton-apparaatbeveiliging beschikt u nu over krachtige Norton-bescherming voor uw pc's, Mac, smartphones en tablets.
Dit zijn de systeemvereisten die van toepassing zijn op alle abonnementen met betrekking tot de Norton-apparaatbeveiliging en de bestaande Norton Security. Als u een oudere versie heeft of de versie van uw Norton-bescherming niet weet, gaat u naar Norton Update Center.

Niet alle functies of abonnementen zijn op alle platforms beschikbaar.

Windows*

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies)

• Microsoft Windows 11 in S-modus met ARM-processors

• Microsoft Windows 10 in S-modus (32-bits of 64-bits of ARM32) versie 1803 en hoger

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)

Sommige beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar in browsers in het startscherm van Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later met SHA2-ondersteuning

Sommige bestaande producten van Norton Apparaatbeveiliging en Norton Secure VPN zijn niet compatibel met het Windows-besturingssysteem op ARM-apparaten.

Hardware

• Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

Voor Windows 8/7: 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits) (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

• Beschikbare vasteschijfruimte

300 MB beschikbare schijfruimte

Ondersteunde browsers

• Mozilla Firefox (32-bits en 64-bits)

• Google Chrome (32-bits en 64-bits)

• Microsoft Edge

E-mailservices

Ondersteunt e-mailscans op alle e-mailservices die met POP3 compatibel zijn.

Ondersteuning voor antispam

De volgende e-mailservice wordt ondersteund voor AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 en later

Mac**

Besturingssystemen

• Mac OS X 10.10.x of later.

Ouderlijk toezicht van Norton Family, Norton AntiSpam en Cloudback-up worden momenteel niet ondersteund op Mac OS.

Hardware

Onze nieuwste Norton-producten voor apparaatbeveiliging zijn compatibel met Mac-computers met Apple Silicon.

• Mac-computer met Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- of Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB beschikbare schijfruimte

• Internetverbinding vereist voor LiveUpdate

Ondersteunde browsers

• Safari

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

32-bits en 64-bits versies van alle genoemde browsers worden ondersteund.

Mobiele apparaten

Android

Norton 360 voor Android is niet meer beschikbaar voor verkoop in China. Lees voor meer informatie Einde van beschikbaarheid van Norton Mobile Security voor Android in China

Besturingssystemen

• Android 8.0 of hoger

Google Play moet zijn geïnstalleerd.

Multi-user wordt niet ondersteund.

• ColorOS 7.1 of hoger

Google Play moet zijn geïnstalleerd.

Hardware

• 50 MB beschikbare opslagruimte

Browserondersteuning voor Internet Security:

• Android-standaardbrowser

• Firefox voor Android 42.0 of later

• Google Chrome 43,0 of later

• Google Chrome bèta 45.0 of later

• Opera 31.0 of hoger

• Opera mini 31.0 of later

• Samsung-standaardbrowser 5.0 of hoger

• Facebook 145.0 of later

• Instagram 24.0 of later

• Pinterest 6.52.0 of later

• Snapchat 10.22 of later

• Line 7.16.3 of later

Desktopbrowserondersteuning voor my.Norton.com

• Google Chrome 14 of later

Incognitomodus wordt niet ondersteund.

• Mozilla Firefox 5 of later

• Opera 11 of hoger

• Safari 5 of later

Mobiele browserondersteuning voor my.Norton.com

• Android-standaardbrowser 1.5 of hoger

• Google Chrome voor Mobile 1.0 of hoger

• Safari 5.1 of later

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Norton Cloudback-up

De functie Norton Cloudback-up is alleen beschikbaar op Windows. Cloudback-up is niet in alle Norton-abonnementen beschikbaar. Zie De apparaten in en licenties van uw Norton-account weergeven om te controleren of Cloudback-up bij uw abonnement is inbegrepen
Besturingssystemen
  • Microsoft Windows 11/10 (alle versies)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Hardware
  • Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB

Voor Windows 8/7: 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)

• Beschikbare vasteschijfruimte

300 MB beschikbare schijfruimte

Ondersteunde browsers
  • Mozilla Firefox (32-bits en 64-bits)

• Google Chrome (32-bits en 64-bits)

• Microsoft Edge

Norton 360 for Gamers

Niet alle functies zijn op alle platforms beschikbaar. Functies voor Meldingsoptimalisatie worden niet ondersteund op Android, Apple iOS of Mac.

Ondersteunde besturingssystemen voor Apparaatbeveiliging

Windows

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Sommige beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar in browsers in het startscherm van Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later met SHA2-ondersteuning

Mac

• Huidige en vorige twee versies van Mac OS.

• Functies van Ouderlijk toezicht van Norton Family, SafeCam en Cloudback-up worden niet ondersteund.

Android

• Android 6.x of later

Google Play moet zijn geïnstalleerd.

iOS

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Norton Password Manager

Als u Norton Password Manager wilt installeren en gebruiken, moet uw computer minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen:

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11 (alle versies)

• Microsoft Windows 10 versie 1703 (makersupdate) en hoger

• Microsoft Windows 8.1 (32 bits en 64 bits)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Hardwarevereisten

• Processor

• 32-bits of 64-bits processor met 1 GHz of sneller

• RAM

• 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)

• Ruimte op de vaste schijf

• 16 GB (32-bits) of 20 GB (64-bits) beschikbare ruimte op de vaste schijf

Ondersteunde browsers

• Google Chrome

• Microsoft Edge

• Mozilla Firefox

32-bits en 64-bits versies van alle genoemde browsers worden ondersteund.

Internetverbinding

• U moet een actieve internetverbinding hebben om Norton Password Manager te gebruiken.

Mac

Besturingssystemen

• Mac OS X 10.10.x of later.

Ondersteunde browsers:

• Google Chrome

• Apple Safari

• Mozilla Firefox

32-bits en 64-bits versies van alle genoemde browsers worden ondersteund.

Internetverbinding

• U moet een actieve internetverbinding hebben om Norton Password Manager te gebruiken.

Mobiele apparaten

Android

Besturingssystemen en hardware

• Android 7.0 of hoger

• Processor van 550 MHz

• 250 MB RAM

• 1,8 MB opslagruimte

• Actieve internetverbinding

iOS

Besturingssystemen

• iOS 13.0 of later

• Actieve internetverbinding

Ouderlijk toezicht van Norton Family

Ouderlijk toezicht van Norton Family is beschikbaar voor Windows, Android en iOS. U moet een internetverbinding hebben om Ouderlijk toezicht van Norton Family te installeren en te gebruiken. Wanneer u met het internet verbonden bent, controleert Ouderlijk toezicht van Norton Family automatisch op nieuwe updates. Deze worden vervolgens gedownload.

Ouderlijk toezicht van Norton Family wordt niet ondersteund op Android-apparaten zoals Huawei, Amazon-apparaten (Kindle/Fire) en Chromebook. Lees voor meer informatie Apparaatmodellen of -fabrikanten die niet worden ondersteund door Norton Family

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies met uitzondering van Metro-browser)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Hardware

• 300 MHz of snellere processor

• 512 MB RAM (minimaal 256 MB)

• 200 MB beschikbare schijfruimte

Browserondersteuning

• Microsoft Edge (versie 88.0 of later)

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

32-bits en 64-bits versies van alle genoemde browsers worden ondersteund.

Mobiele apparaten

Android

Besturingssystemen

Hardware

• Processor van 550 MHz

• 256 MB RAM

• 3 MB vrije schijfruimte

Browserondersteuning

• Browser voor Ouderlijk toezicht van Norton Family

• Chrome voor Android versie 18.0.1025123 en hoger (Als u alle content wilt volgen die uw kinderen online bekijken, vraagt u hen alleen de Norton Family-browser te gebruiken.)

iOS

Besturingssystemen

• Huidige en laatste twee versies van Apple iOS

Browserondersteuning

Norton Small Business

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11 (alle versies)

• Microsoft Windows 10 (alle versies behalve Windows 10 S)

• Microsoft Windows 8.1 (32 bits en 64 bits)

• Microsoft Windows 8 en Windows 8 Pro (32 bits en 64 bits)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later met SHA2-ondersteuning

Hardware

• Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

Voor Windows 8/7: 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits) (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

• Beschikbare vasteschijfruimte

300 MB beschikbare schijfruimte

Ondersteunde browsers

• Mozilla Firefox (32-bits en 64-bits)

• Google Chrome (32-bits en 64-bits)

• Microsoft Edge

E-mailclients

Ondersteunt e-mailscans op alle e-mailclients die met POP3 compatibel zijn.

Ondersteuning voor antispam

De volgende e-mailclient wordt ondersteund voor AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 en later

Mac

Besturingssysteemupdates hebben belangrijke updates die de beveiliging verbeteren en het is een aanbevolen beveiligingsprocedure dat u het besturingssysteem steeds bijwerkt naar de laatste versie. Het is raadzaam een upgrade naar de nieuwste versie van Mac OS X uit te voeren.

Besturingssystemen

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) of later.

Hardware

• Mac-computer met Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- of Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB beschikbare schijfruimte

• Internetverbinding vereist voor LiveUpdate

Ondersteunde browsers

• Safari

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

32-bits en 64-bits versies van alle genoemde browsers worden ondersteund.

Mobiele apparaten

• Android-besturingssystemen

• Android 8.x of later

• Apparaatvereisten

Android-tablet of -telefoon met 15 MB opslagruimte

• Browserondersteuning voor Internet Security

• Standaardinternetbrowser voor Android

• Google Chrome 18 voor Android of hoger

• Mozilla Firefox voor Android 37.0.2 of later

• Opera 8.0 of hoger

• Samsung-standaardbrowser 1.0 of hoger

• Actieve internetverbinding vereist voor apparaatregistratie en voor gebruik van webfuncties van antidiefstal

• iOS-besturingssystemen

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Norton Small Business of Norton Small Business Premium (nieuw)

Als u Norton Small Business of Norton Small Business Premium wilt installeren en gebruiken, moet uw apparaat aan de volgende minimumvereisten voldoen.

Norton Small Business is alleen verkrijgbaar in de VS, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en bepaalde Latijns-Amerikaanse landen. Functies en licenties die met Norton Small Business worden aangeboden, kunnen per regio verschillen.

Apparaatbeveiliging

Niet alle functies zijn op alle apparaten en platforms beschikbaar. Sommige functies zijn alleen beschikbaar voor de eigenaar van een Norton Small Business-account.
Cloudback-up en SafeCam-functies worden niet ondersteund op MacOS, Windows in S-modus en Windows met ARM-processor.

Windows™-besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies)

• Microsoft Windows 11 in S-modus met ARM-processors.

• Microsoft Windows 10 in S-modus (32-bits of 64-bits of ARM32) versie 1803 en hoger.

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Sommige beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar in browsers in het startscherm van Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later met SHA2-ondersteuning.

• Sommige van de bestaande Norton Device Security- en Norton Secure VPN-producten zijn niet compatibel met het Windows-besturingssysteem op ARM-apparaten.

Mac®-besturingssystemen

• Mac OS X 10.10.x of later.

• Niet-ondersteunde functies: Cloudback-up, SafeCam.

Android™-besturingssystemen

• Android 8.0 of later. Google Play-app moet zijn geïnstalleerd. Multi-user wordt niet ondersteund.

• ColorOS 7.1 of later. Google Play-app moet zijn geïnstalleerd.

• Niet-ondersteunde functies: Cloudback-up, SafeCam, Firewall.

iOS-besturingssystemen

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple® iOS.

Norton Secure VPN

Beschikbaar voor Windows™-pc's, Macs®, iOS- en Android™-apparaten:

Norton Secure VPN is compatibel met pc's, Mac, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones. Norton Secure VPN mag op het opgegeven aantal apparaten worden gebruikt, met onbeperkt gebruik tijdens de abonnementsperiode.

Windows™-besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus).

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies).

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later.

• Sommige van de bestaande Norton Device Security- en Norton Secure VPN-producten zijn niet compatibel met het Windows-besturingssysteem op ARM-apparaten.

Mac®-besturingssystemen

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) of later.

Android™-besturingssystemen

• Androids met 8.0 of later. Google Play-app moet zijn geïnstalleerd.

iOS-besturingssystemen

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple® iOS.

Norton Utilities Ultimate, Norton Driver Updater

Windows™-besturingssystemen

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later.

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies), behalve startscherm van Windows 8.

• Microsoft Windows™ 10 (alle versies), behalve Windows 10 op Arm, in S-modus, Mixed Reality-, Mobile-, IoT-, Starter- en RT-edities.

• Microsoft Windows™ 11 (alle versies), behalve Windows 11 op Arm, in S-modus, Mixed Reality-, Mobile-, IoT-, Starter- en RT-edities.

Norton Secure Browser

• Microsoft Windows™ 10 (alle versies), behalve Windows 10 op Arm, in S-modus, Mixed Reality-, Mobile-, IoT-, Starter- en RT-edities.

• Microsoft Windows™ 11 (alle versies), behalve Windows 11 op Arm, in S-modus, Mixed Reality-, Mobile-, IoT-, Starter- en RT-edities.

Norton-apps voor bescherming van uw online privacy

Norton Secure VPN

Beschikbaar voor Windows-pc's, Macs, iOS- en Android-apparaten:
Norton Secure VPN is compatibel met pc's, Macs, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones. Norton Secure VPN mag op het opgegeven aantal apparaten worden gebruikt, met onbeperkt gebruik tijdens de abonnementsperiode.

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Sommige van de bestaande Norton Device Security- en Norton Secure VPN-producten zijn niet compatibel met het Windows-besturingssysteem op ARM-apparaten.

Hardware

• Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB

Voor Windows 8/7: 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)

• Beschikbare vasteschijfruimte

150 MB beschikbare vasteschijfruimte

Mac

Besturingssystemen

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) of later

Hardware

Onze nieuwste producten met Norton Apparaatbeveiliging zijn compatibel met macOS op Apple Silicon M1-apparaten (ARM) die de Rosetta 2-vertaalfunctie gebruiken.

• Mac-computer met Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- of Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB beschikbare schijfruimte

Mobiele apparaten

Android

Besturingssystemen

• Android 8.0 of hoger

Google Play moet zijn geïnstalleerd.

Apparaatvereisten

• 100 MB beschikbare opslagruimte

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Apparaatvereisten

• 100 MB beschikbare opslagruimte

Norton AntiTrack

Als u Norton AntiTrack wilt installeren en gebruiken, moet uw computer aan de volgende minimale systeemvereisten voldoen:

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows 11/10 met ARM-processors)

Hardwarevereisten

• Processor

Voor Windows 11/10: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

• Beschikbare vasteschijfruimte

300 MB beschikbare schijfruimte

Ondersteunde browsers

• Microsoft Chromium Edge (versie 88 of hoger)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Mac

Besturingssystemen

• Mac OS X 11.0 of later.

Hardwarevereisten

• Mac-computer met Intel- of M1-chipset

• 2 GB of RAM

• 100 MB beschikbare schijfruimte

• Internetverbinding voor LiveUpdate

Ondersteunde browsers

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Safari versie 14.x of later

Mobiele apparaten

Android

Besturingssystemen

• Android 8.0 Oreo (API 26) of later.

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met Apple iOS 15.2 of later.

Norton Identity Protection-apps

Norton ID Advisor

Norton ID Advisor is alleen beschikbaar in Japan.

Als u Norton ID Advisor wilt installeren en gebruiken, moet uw apparaat aan de volgende minimumvereisten voldoen:

Browserondersteuning voor Windows-pc, Mac en mobiel

• Microsoft Edge (versie 17 of later)

• Mozilla Firefox (versie 51 of later)

• Google Chrome (versie 49 of later)

• Opera (versie 36 of later)

• Safari (versie 11 of later)

App-ondersteuning

• Android 8.0 of hoger

• iOS 13.0 of later

Norton Identity Advisor Plus

Norton Identity Advisor Plus is alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland en Frankrijk.

Uw apparaat moet aan de volgende minimumvereisten voldoen om Norton Identity Advisor Plus te installeren en gebruiken:

Browserondersteuning voor Windows-pc, Mac en mobiel

• Microsoft Edge (versie 17 of later)

• Mozilla Firefox (versie 51 of later)

• Google Chrome (versie 49 of later)

• Opera (versie 36 of later)

• Safari (versie 11 of later)

App-ondersteuning

• Android 8.0 of hoger

• iOS 13.0 of later

LifeLock Identity

De LifeLock Identity-app is alleen beschikbaar in de VS.

Als u LifeLock Identity wilt installeren en gebruiken, moet uw apparaat aan de volgende minimale vereisten voldoen:

App-ondersteuning

• Android 8.0 of hoger

• iOS 13.0 of later

Browserondersteuning voor Windows-pc, Mac en mobiel

• Microsoft Edge (versie 17 of later)

• Mozilla Firefox (versie 51 of later)

• Google Chrome (versie 49 of later)

• Opera (versie 36 of later)

• Safari (versie 11 of later)

Norton Identity

De Norton Identity-app is nog niet in alle landen beschikbaar.

Om Norton Identity te installeren en te gebruiken, moet uw apparaat aan de volgende minimale vereisten voldoen:

App-ondersteuning

• Android 8.0 of hoger

• iOS 13.0 of later

Browserondersteuning voor Windows-pc, Mac en mobiel

• Microsoft Edge (versie 17 of later)

• Mozilla Firefox (versie 51 of later)

• Google Chrome (versie 49 of later)

• Opera (versie 36 of later)

• Safari (versie 11 of later)

Norton Utilities

Norton Utilities Ultimate (nieuw)

Om Norton Utilities Ultimate te installeren en uit te voeren, heeft u beheerdersrechten en een snelle internetverbinding nodig, en moet aan de volgende minimale systeemvereisten worden voldaan:

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10/8.1/8/7 met Service Pack 1 (SP 1) of later (zowel 32- als 64-bits versies, met uitzondering van Windows op Arm, in S modus, Mixed Reality-, Mobile-, IoT-, Startere en RT-edities)

Internetverbinding (om het product te activeren en productupdates te ontvangen)

Hardware

• Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• Geheugen

1 GB voor 32-bits, 2 GB voor 64-bits

• Video met SVGA (1024 x 768)

• NET 4.6.2 geïnstalleerd

• Beschikbare vasteschijfruimte

100 MB beschikbare vasteschijfruimte (Werkt alleen op vaste schijven die geen SSD zijn)

Ondersteunde browsers

• Mozilla Firefox (32-bits en 64-bits)

• Google Chrome (32-bits en 64-bits)

• Microsoft Edge

• Opera

• Internet Explorer

Norton Utilities Ultimate

Om Norton Utilities Ultimate te installeren en uit te voeren, heeft u beheerdersrechten en een snelle internetverbinding nodig, en moet aan de volgende minimale systeemvereisten worden voldaan:

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies), behalve startscherm van Windows 8

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Hardware

• Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• Geheugen

1 GB voor 32-bits, 2 GB voor 64-bits

• Video met SVGA (1024 x 768)

• NET 4.6.2 geïnstalleerd

• Beschikbare vasteschijfruimte

100 MB beschikbare schijfruimte

Internetverbinding (om het product te activeren en productupdates te ontvangen)

Norton Utilities Premium

Als u Norton Utilities Premium wilt installeren, moet uw computer minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen:

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (productfuncties werken niet in het startscherm van Windows 8)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Aanvullende hardwarevereisten

• 100 MB beschikbare schijfruimte

• Video met SVGA (1024 x 768)

• Cd-rom- of dvd-station (indien installatie niet via elektronische softwaredownload plaatsvindt)

• Internetverbinding (om product te activeren en productupdates te ontvangen)

Gebruiker is verantwoordelijk voor internetprovider, alle kosten voor internettoegang en telefoonkosten.

Norton Driver Updater

Als u Norton Driver Updater wilt installeren en gebruiken, moet uw computer aan de volgende minimale systeemvereisten voldoen:

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11 behalve Mixed Reality en IoT-editie

• Microsoft Windows 10 behalve Mobile en IoT-editie (32- of 64-bits)

• Microsoft Windows 8.1/8 behalve RT en Starter-editie (32- of 64-bits)

• Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 (SP 1) of later, elke editie (32- of 64-bits)

Hardware

• Processor

Volledig compatibele Windows-pc met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of hoger (moet SSE3-instructies ondersteunen).

• RAM

1 GB of meer

• Beschikbare ruimte op vaste schijf

2 GB beschikbare ruimte op vaste schijf

• Schermresolutie

Een optimale standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels wordt aanbevolen.

Internetverbinding om de toepassing te downloaden, activeren en gebruiken.

Andere mobiele Norton-apps

Norton App Lock

De app Norton App Lock is alleen beschikbaar voor Android-apparaten.

Android

Besturingssystemen

• Android 6.0 of hoger

Norton Ad Blocker

De app Norton Ad Blocker is alleen beschikbaar voor iOS-apparaten. De app Norton Ad Blocker is alleen beschikbaar in de VS en Japan.

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met versie 13.0 of hoger

Norton Clean, Junk Removal

De app Norton Clean, Junk Removal is alleen beschikbaar voor Android-apparaten.

Android

Besturingssystemen

• Android 4.1 of hoger

Norton Device Care

Norton Device Care is alleen beschikbaar in de VS.

Norton Device Care is alleen beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Android

Besturingssystemen

• Android 5.0 of hoger

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met versie 10.0 of hoger

Norton-services

Om de service te ontvangen, is een snelle internetverbinding vereist en moet aan de volgende systeemvereisten worden voldaan. Het is mogelijk dat sommige apparaten geen services kunnen ontvangen, zelfs wanneer uw verbinding of de omgeving van uw apparaat geschikt lijkt. De klant moet beheerdersrechten voor de pc of Mac hebben.

Norton Computer Tune Up

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

De klantenservice van Norton

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

Computer Boost

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

Norton Ultieme helpdesk

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

Android-besturingssystemen

• Android OS versie 6.x of later (Google Play-app moet zijn geïnstalleerd)

iOS-besturingssystemen

• iOS versie 7 of hoger

Norton voor spyware- en virusverwijdering

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

Android-besturingssystemen

• Android OS versie 6.x of later (Google Play-app moet zijn geïnstalleerd)

iOS-besturingssystemen

• iOS versie 7 of hoger

Niet alle hierboven vermelde Norton-services zijn beschikbaar in alle regio's of voor alle partners.

Niet alle hierboven vermelde aanbiedingen voor Norton-bescherming zijn in alle regio's of voor alle partners beschikbaar. Norton biedt geen ondersteuning voor Insider Preview of bèta-besturingssystemen en -toepassingen.

*We hebben de versies Windows XP, Windows Vista en Windows 7 SP0 (Service Pack 0) verplaatst van onze beveiligingssoftware naar Onderhoudsmodus. Lees Onderhoudsmodus voor Windows XP, Windows Vista en Windows 7 SP0 voor Norton-beveiligingssoftware voor meer informatie.

**We hebben de versies Mac 10.10.x (Yosemite) en Mac 10.11.x (El Capitan) van onze beveiligingssoftware verplaatst naar Onderhoudsmodus. Lees Onderhoudsmodus voor Mac OS X 10.10.x en 10.11.x voor Norton-apparaatbeveiliging voor meer informatie.

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v133891548
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 05/10/2023