Norton Mobile Security-functies

De voordelen:

• Bescherming tegen digitale bedreigingen zoals riskante apps

• Besturingselementen om uw online privacy te beschermen

• Vinden van verloren of gestolen apparaten wanneer dit nodig is

• Herstellen en delen van contactgegevens

• Eén abonnement voor meerdere apparaten

Belangrijkste functies voor Android-telefoons of -tablets

• System Advisor*

Waarschuwt u over bedreigingen voor besturingssystemen en beveiligingscertificaten waardoor aanvallers toegang tot uw apparaat en uw gegevens kunnen krijgen.

• Wifibeveiliging*

Scant en identificeert netwerken die aangetast zijn of worden aangevallen, zodat u opnieuw verbinding kunt maken met beveiligde netwerken.

• Beschermende antimalwareblokkering* :

Voorkomt dat apps met malware en virussen op uw apparaat worden geïnstalleerd voordat u deze downloadt van Google Play

• App Advisor voor storende adware*

Laat u weten of apps storende adware bevatten voordat u deze downloadt van Google Play

• Antiphishing-internetbeveiliging* :

Beschermt u tegen online scams door frauduleuze websites te blokkeren

• Malwarebeveiliging :

Scant en verwijdert apps met virussen, spyware en andere bedreigingen

• Bescherming tegen ransomware* :

Beschermt tegen ransomwareaanvallen.

• Oproep- en berichtblokkering* :

Beschermt u tegen irritante telefoontjes en mobiele spam

• Spam- en fraudewaarschuwingen*

Identificeer en blokkeer verdachte spam- of fraude-oproepen die u op uw apparaat ontvangt.

De functie Spam- en fraudewaarschuwingen is alleen beschikbaar in de VS en India.

• Privacy Advisor*

Scant automatisch apps en toont u privacyrisico's voordat u deze downloadt van Google Play

• Interactieve kaart voor privacyrapport*

Laat zien waar ter wereld persoonlijke informatie mogelijk wordt gedeeld

• Safe Search*

Beschermt uw apparaat en uw persoonlijke gegevens tegen schadelijke sites die ransomware, Trojaanse paarden en andere bedreigingen installeren

• Antidiefstal*

Vergrendelt en wist de persoonlijke gegevens op uw verloren of gestolen apparaat op afstand om te voorkomen dat iemand anders toegang krijgt tot uw gegevens

• Back-up van contactpersonen*

Herstelt en deelt de contactgegevens op al uw apparaten

De functie Back-up van contactpersonen is niet beschikbaar voor Norton Small Business-gebruikers.

• Simkaartvergrendeling* #

Vergrendelt uw telefoon zodra de simkaart wordt verwijderd

# Werkt niet met apparaten met een dubbele sim

*Premium-functies zijn niet beschikbaar in de Lite-versie van Norton Mobile Security

De functie Internetbeveiliging vereist een stabiele internetverbinding om effectief te werken.

Belangrijkste functies voor iPhones of iPads

• Waarschuwingen van besturingssysteem :

U ontvangt een waarschuwing wanneer het besturingssysteem van uw apparaat is verouderd.

• Webbescherming :

Detecteert frauduleuze websites en waarschuwt u voordat u deze bezoekt.

• Wifibeveiliging :

Maakt gebruik van geavanceerde scantechnologieën om aangetaste netwerken en netwerken die worden aangevallen te identificeren, zodat u opnieuw verbinding kunt maken met beveiligde netwerken.

• Waarschuwingen voor verdachte profielen en modules :

Detecteert en waarschuwt u voor verdachte profielen en modules waarmee aanvallers uw gegevens kunnen traceren en stelen om schadelijke acties op uw apparaat uit te voeren.

• Waarschuwing van toegangscodedetectie :

Waarschuwt u als u geen toegangscode voor uw apparaat heeft ingesteld om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen.