Norton Snap downloaden en installeren

De app Norton Snap QR Code Reader is alleen beschikbaar voor Android-apparaten. U kunt Norton Snap rechtstreeks uit de Google Play Store downloaden en op uw apparaat installeren.

Norton Snap installeren op uw Android-apparaat

1. Start de Play Store -app vanaf het beginscherm.

2. Zoek de app Norton Snap en download deze.

Wanneer het downloaden is voltooid, wordt de installatie automatisch gestart.

3. Tik op Installeren ter bevestiging.

4. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om Norton Snap te starten.

5. Tik op Toestemmen en starten.

Tik op Gebruiksrechtovereenkomst om deze overeenkomst te lezen.

6. Tik op Gereed.