Functies van Norton Snap

Norton Snap is een QR-codescanner die u, uw mobiele apparaat en uw belangrijke gegevens beschermt tegen online bedreigingen door u te waarschuwen voor gevaarlijke QR-codes en onveilige websites te blokkeren voordat ze op uw apparaat worden geladen.

Belangrijkste functies en voordelen:

• QR-codescanner :

• Scant QR-codes automatisch en controleert of deze veilig zijn of gekoppeld zijn aan schadelijke of nepwebsites die zijn opgezet om u op te lichten

• Controleert de veiligheid van websites voordat deze op uw apparaat worden geladen.

• QR Code Scanner :

• Identificeert vertrouwde websites en geeft onmiddellijk toegang tot deze sites

• Blokkeert onveilige, nep- en phishing-sites en stopt online bedreigingen, nog voordat uw browser is geladen.

• Geeft het volledige, uitgevouwen websiteadres weer waaraan de QR-code is gekoppeld, zodat u kunt zien waar u heen gaat voordat u erop klikt.

• Norton-beoordeling :

• Duidelijk beoordelingspictogram geeft aan of een site veilig is of niet.

• Wanneer u op het classificatiepictogram klikt, gaat u naar de volledige Norton Safe Web-site, waar u een heleboel informatie vindt over de site, waaronder het land van oorsprong en welke beveiligingsproblemen zijn aangetroffen.

• Snap delen :

• Stuurt snel een bericht naar vrienden, zodat u ze kunt laten weten welke sites de moeite waard zijn.

• Geeft u diverse manieren om te delen: Gmail, Google Docs, Dropbox, Evernote, Facebook, Google+, Twitter en zelfs sms-berichten en andere codescanners.