Uw productsleutel voor Norton zoeken

Afhankelijk van uw situatie zijn er verschillende manieren om naar uw productsleutel te zoeken. Meestal heeft u de productsleutel niet nodig om uw Norton-abonnement bij te werken. Als uw Norton-product voor apparaatbeveiliging is verlopen of onjuiste dagen van uw abonnement weergeeft, moet u het product mogelijk downloaden via de account met het huidige abonnement. Lees voor gedetailleerde instructies Uw Norton-product via uw account downloaden en installeren.

Wanneer u bij het activeren het bericht 'Ongeldige productsleutel' ziet, leest u Bericht 'Ongeldige productsleutel'.

Voor China, Japan of Korea geldt: uw productsleutel bevindt zich in de tweede e-mail die samen met de informatie van de aankoop wordt verzonden.

De productsleutel zoeken

Waar uw productsleutel zich bevindt, is afhankelijk van de manier waarop u uw Norton-product heeft aangeschaft. Kies een van de volgende opties:

Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate

Als u het bericht "Fout 2: activeringssleutel niet herkend..." ziet wanneer u Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate activeert, raadpleegt u Fout: "Fout 2: activeringssleutel niet herkend..." bij het activeren van Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate

1. Meld u aan bij uw account.

2. Scrol omlaag op de pagina Mijn abonnement onder Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate voor de productsleutel.

Kopieer de productsleutel of maak er een aantekening van.

3. Open Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate.

4. Klik op Nu activeren.

5. Voer de productsleutel van Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate in en klik op Nu activeren.

Als u tijdens het activeren fouten ziet, is het mogelijk dat de productsleutel die u heeft ingevoerd onjuist is of voor een ander product is. Controleer of de productsleutel correct is ingevoerd en probeer opnieuw te activeren.

Uw Norton-product downloaden en installeren

Neem voor meer hulp contact op met Klantenservice en ondersteuning.