De mobiele Norton 360-app updaten naar de nieuwste versie

U kunt uw Norton 360-app updaten naar de nieuwste versie als u een actief abonnement heeft om ervoor te zorgen dat uw mobiele apparaat over de nieuwste beveiligingsfuncties beschikt. U moet online zijn om uw Norton 360-app naar de nieuwste versie te updaten.

De Norton 360-app updaten via Norton Update Center

1. Open de browserapp en ga naar: http://updatecenter.norton.com/

2. Tik op Nu updaten. U wordt doorgestuurd naar de Norton 360 app-pagina in de Google Play Store of App Store.

3. Tik op Updaten.

U ziet de optie Updaten alleen als er een nieuwe versie van de mobiele Norton 360-app beschikbaar is.

De Norton 360-app handmatig updaten op uw mobiele apparaat

Android

1. Open de Google Play Store-app op uw mobiel en zoek de Norton 360-app.

2. Tik naast Norton 360 op Updaten.

U ziet de optie Updaten alleen als er een nieuwe versie van de Norton 360-app beschikbaar is.

iOS

1. Open de App Store-app op uw mobiele apparaat.

2. Tik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Scrol en zoek naar de Norton 360-app en tik op Updaten bij de Norton 360-app.

U ziet de optie Updaten alleen als er een nieuwe versie van de Norton 360-app beschikbaar is.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137822017