Norton Mobile Security updaten naar de nieuwste versie

U kunt uw Norton Mobile Security-app updaten naar de nieuwste versie als u een actief abonnement heeft om ervoor te zorgen dat u over de meest actuele beveiligingsfuncties op uw mobiele apparaat beschikt. U moet online zijn om uw Norton Mobile Security-app naar de nieuwste versie te updaten.

Als u een gratis versie van Norton Mobile Security gebruikt, verliest u de toegang tot uw huidige beveiligingsfuncties, tenzij u een abonnement aanschaft.

Norton Mobile Security-app updaten via Norton Update Center

1. Open de browserapp en ga naar: http://updatecenter.norton.com/

2. Tik op Nu updaten. U wordt omgeleid naar de Norton Mobile Security-pagina in de Google Play Store of App Store.

3. Tik op Updaten.

U ziet de optie Updaten alleen als er een nieuwe versie van Norton Mobile Security beschikbaar is.

De Norton Mobile Security-app handmatig updaten op uw mobiele apparaat

Android

1. Open de Google Play Store -app op uw mobiele apparaat.

2. Tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek.

3. Tik op Mijn apps en games.

4. Scrol en zoek naar de Norton Mobile Security-app en tik op Updaten voor de Norton Mobile Security-app

U ziet de optie Updaten alleen als er een nieuwe versie van Norton Mobile Security beschikbaar is.

iOS

1. Open de App Store -app op uw mobiele apparaat.

2. Tik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Scrol en zoek naar de Norton Mobile Security-app en tik op Updaten voor de Norton Mobile Security-app

U ziet de optie Updaten alleen als er een nieuwe versie van Norton Mobile Security beschikbaar is.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137822017
Besturingssysteem: Android, iOS
Laatste wijziging: 24/11/2020