Veelgestelde vragen: update van Norton Mobile Security-app naar Norton 360-app

Wij streven er met NortonLifeLock-oplossingen naar toonaangevende, waardevolle en relevante beveiliging te bieden om uw apparaten en persoonlijke gegevens te beschermen. We bekijken ons aanbod en onze functies regelmatig om te zorgen dat deze hun waarde behouden voor onze consumenten en partners.

Als gevolg hiervan hebben we besloten om de Norton Mobile Security-app te vervangen door de nieuwe Norton 360-app. Voor Android ontvangt u vanaf november 2020 een update voor uw bestaande Norton Mobile Security voor Android-app naar de nieuwe Norton 360 voor Android-app. Voor iOS ontvangt u vanaf januari 2021 een update voor uw bestaande Norton Mobile Security voor iOS-app naar de nieuwe Norton 360 voor iOS-app.

Het updaten van de app naar Norton 360 verandert niets aan uw bestaande Norton LifeLock-abonnement. Als u een gratis versie van Norton Mobile Security voor Android of iOS gebruikt, verliest u de toegang tot uw huidige beschermingsfuncties, tenzij u overstapt op een betaald abonnement.

De volgende veelgestelde vragen kunnen een aantal van uw vragen met betrekking tot deze update beantwoorden.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137730295
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 21/12/2020