Uw persoonlijke informatie instellen en er toezicht op houden met de Norton 360-app op uw mobiele apparaat

Identiteitsbescherming is een functie die uw persoonlijke gegevens op het donkere web in de gaten houdt en u op de hoogte stelt als uw persoonlijke gegevens worden gedetecteerd.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met een abonnement op Norton 360 for Mobile of met Norton 360-abonnementen waarbij Dark Web Monitoring1 is inbegrepen, of met een Norton 360-abonnement waarbij LifeLock2 Bescherming tegen identiteitsdiefstal is inbegrepen, aangeschaft via Norton.com of als in-app-aankoop. Deze functie is niet beschikbaar in alle landen.

Uw persoonlijke gegevens instellen en er toezicht op houden

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Tik op Identiteit.

3. Afhankelijk van uw abonnement voert u een van de volgende handelingen uit:

• Als u een abonnement heeft op Norton 360 for Mobile of een Norton 360-abonnement heeft waarbij Dark Web Monitoring is inbegrepen, kunt u identiteitswaarschuwingen weergeven en aanpakken. Voer de gegevens van uw Norton-account in die u heeft gebruikt bij de aankoop als u hierom wordt gevraagd en tik vervolgens op Doorgaan.

• Als u een Norton 360-abonnement heeft waarbij Bescherming tegen identiteitsdiefstal is inbegrepen en u de LifeLock Identity-app al heeft geïnstalleerd op uw apparaat, kunt u identiteitswaarschuwingen weergeven en aanpakken. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in wanneer u daarom wordt gevraagd en tik vervolgens op Doorgaan.

Als u de LifeLock Identity-app niet op uw apparaat heeft geïnstalleerd, tikt u op de optie App downloaden. U wordt dan doorgestuurd naar de Google Play Store- of de Apple App Store-pagina om de LifeLock Identity-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

1Dark Web Monitoring in Norton 360 for Mobile en Norton 360 Deluxe staat standaard ingesteld op het toezicht houden op uw e-mailadres en begint onmiddellijk. Meld u aan bij uw account om meer informatie voor toezicht in te voeren.

2LifeLock houdt geen toezicht op alle transacties bij alle bedrijven.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137722605
Besturingssysteem: Android;iOS
Laatste wijziging: 28/11/2023