VPN-instellingen configureren in de Norton 360-app op uw mobiele apparaat

U kunt VPN-instellingen op uw apparaat configureren zodat u veiliger gebruik kunt maken van een draadloze netwerkverbinding.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met een abonnement op Norton 360 of Mobile of bij Norton 360-abonnementen die Secure VPN bevatten. Deze functie is niet beschikbaar in alle landen.

Norton Secure VPN/Secure VPN is niet meer beschikbaar voor gebruik in India als gevolg van overheidsregels voor het registreren en opslaan van gebruikersgegevens. U kunt uw product/abonnement echter nog wel buiten India gebruiken.

Voor het configureren van VPN-instellingen moet u eerst de VPN-functie instellen met behulp van uw Norton 360-app. Lees voor meer informatie VPN instellen in de Norton 360-app om het browsen via wifiverbindingen op uw mobiele apparaat te beveiligen.

Kies een van de volgende opties om de VPN-instellingen te configureren

Android

VPN-instellingen configureren

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Tik op VPN.

3. In het scherm Privacy kunt u de volgende instellingen configureren:

• VPN in- of uitschakelen – Afhankelijk van de aanbeveling op het scherm voor uw draadloze netwerk kunt u de VPN-schakelaar op aan of uit zetten.

• Kill Switch in- of uitschakelen - U kunt deze optie inschakelen om uw internetverbinding te blokkeren wanneer de verbinding met VPN is verbroken.

• Auto-VPN – We raden u aan de modus Auto-VPN in te schakelen. Hierdoor wordt de optie VPN automatisch ingeschakeld voor gecompromitteerde netwerken.

Als u de instelling Auto-VPN wilt configureren, tikt u in de rechterbovenhoek op het instellingenpictogram .
    • Uw locatie wijzigen - We verbergen uw persoonlijke informatie, inclusief uw locatie, zodat u veiliger toegang heeft tot internet en uw favoriete toepassing. Tik op de optie VPN-regio en kies vervolgens de geografische regio in de lijst.

• Ad Trackers blokkeren - U kunt deze optie inschakelen om gerichte reclame te blokkeren. Voor enkele websites moet Ad Trackers blokkeren echter zijn uitgeschakeld om goed te werken.

iOS

VPN-instellingen configureren

1. Open de Norton 360-app via het startscherm.

2. Tik op Privacy.

3. In het scherm VPN kunt u de volgende instellingen configureren:

• VPN in- of uitschakelen – Afhankelijk van de aanbeveling op het scherm voor uw draadloze netwerk kunt u de VPN-schakelaar op aan of uit zetten.

• Uw locatie wijzigen - We verbergen uw persoonlijke informatie, inclusief uw locatie, zodat u veiliger toegang heeft tot internet en uw favoriete toepassing. Tik op de optie VPN-regio en kies vervolgens de geografische regio in de lijst.

• Automatisch verbinding maken met VPN – Het is raadzaam de modus Automatisch verbinding maken met VPN in te schakelen. Dit zorgt dat de VPN-optie automatisch wordt ingeschakeld voor gecompromitteerde netwerken.

• Ad Trackers blokkeren - U kunt deze optie inschakelen om gerichte reclame te blokkeren. Voor enkele websites moet Ad Trackers blokkeren echter zijn uitgeschakeld om goed te werken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137722603