Systeemvereisten om Norton™ LifeLock™-bescherming te installeren en in te stellen

Als u de volgende Norton LifeLock-bescherming wilt installeren en gebruiken, moet uw apparaat minimaal aan de volgende vereisten voldoen:

* Alleen voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik. Ondervindt u problemen bij het toevoegen van een apparaat? Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning.

1 Sommige beveiligingsfuncties zijn niet beschikbaar in Microsoft Internet Explorer 10.0 of later.

2 Zoals beschikbaar gesteld door Symantec binnen uw abonnementsperiode.

3 Ondersteunt de huidige en recentste eerdere belangrijke 32-bits releases.

4 Huidige en eerder uitgegeven belangrijke versies.

5 Biedt geen ondersteuning voor bepaalde functies die in andere browsers beschikbaar zijn.

6 Metro-browser wordt niet ondersteund.

7 Ouderlijk toezicht van Norton Family wordt niet ondersteund op de volgende Android-apparaten:

• Huawei

• Amazon-apparaten (Kindle/Fire)

• Chromebook

Lees voor meer informatie Apparaatmodellen of fabrikanten die niet worden ondersteund door Norton Family.

8 Als u alle content wilt volgen die uw kind online bekijkt, vraagt u hem/haar om alleen de Norton Family-browser te gebruiken.

9 Lees voor uitgebreid toezicht Een profiel op het iOS-apparaat van uw kind installeren.

10 Functies voor toezicht op sms'en en oproepen blokkeren zijn momenteel uitgeschakeld op Android. Voor meer informatie raadpleegt u Belangrijke update voor de sms- en oproepfunctie van Norton Family.

11 Moet voldoen aan de minimale besturingssysteemvereisten voor Windows 7, Windows 8/8.1 en Windows 10. Windows 10 S wordt niet ondersteund

12 Productfuncties werken niet in het startscherm van Windows 8.

13 Gebruiker is verantwoordelijk voor internetaccount, alle kosten voor internettoegang en telefoonkosten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v133891548
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 20/01/2020